Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | mfilipinka |

~Niki |
Witam, jak przyciągnąć do siebie pieniądze - najlepiej wygrać w LOTTO:)? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Katarzyna 83.17.*.* |
:)) niestety, choć bardzo byśmy tego chcieli feng shui nie pomaga wygrać w totka, a szkoda ;))) znam natomiast pewien sposób - dobrze jest dać kupon do skreślenia małemu dziecku. Dziecko ma dużą intuicje, jeszcze niczym nie skażoną i ponoć najtrafniej skreśla liczby. Może się uda. Z feng shui można natomiast wzmocnić sobie sektor bogactwa w domu. Po odpowiedniej aranżacji zaczną do nas napływać pieniądze, może to nie będą kwoty jak z wygraej w totka, ale myślę że będą zadowalające. | ||
linki reklamowe | |
~gość 82.197.*.* |
można wygrać w różne gry korzystając z Feng Shui ;-) Trzeba tylko wiedzieć jak. | ||
Jak dla mnie feng shui nie pomoże wygrać w totolotka. Pieniądze są środkiem do realizacji jakiegoś celu, a nie celem samym w sobie. Nasze marzenia o domu, czy wygranej możemy wspomagać pozytywnym myśleniem (polecam książkę „Sekret”). A co do feng shui to możemy aktywizować sferę BOGACTWA (południowy- wschód). Jeśli nam brakuje pieniędzy to możemy popracować nad tym rejonem. Jednak nie możemy oczekiwać, że dzięki zamianom w tym miejscu od razu wygramy w totolotka. Pozdrawiam | ||
~gość 82.197.*.* |
i tu się mylisz - jak bardzo, nawet nie masz pojęcia! To o czym piszesz czyli te wszystkie strefy bogactwa i inne wynalazki już dawno się przejadły ponieważ jest to specjalnie wymyślona odmiana FS na potrzeby zachodu aby każdy mógł sobie zrobić wykres na podstawie jednej książeczki. A odnośnie siły woli i pozytywnego myślenia to nikt za to rodziny nie wyżywi. | ||
Nie uważam żebym się myliła (każdy ma swoją rację)...Pan/i "gość" tylko krytykuje inne wypowiedzi... | ||
Proszę w takim razie Pan/i "gość" zdradzić nam jak wygrać z w różne gry wykorzystując wiedzę FS..:).Poza tym proponuję się przedstawić lub zalogować, przynajmniej wiadomo by było kim Pan/i jest:). | ||
linki reklamowe | |
Witam wszystkich!
---------------------Nie rejestrowałem się wcześniej ponieważ moje wypowiedzi nie wzbudziły zainteresowania ale widzę że są osoby które pragną poznać co to prawdziwe Feng Shui. Powracając do tematu ... kamo, napisz proszę dlaczego nie uważasz że się mylisz w temacie FS i jego wpływu na nasze pieniądze. Bardzo mnie interesuje Twój punkt widzenia. Ja natomiast napiszę Ci jak za pomocą FS poprawić swój status majątkowy. Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
~agnieszka 85.89.*.* |
Wlade - pisz ! i nie oszczedzaj w slowach ! ostatnio generalnie wszystko mi sie wali na glowe - poczawszy od sytuacji finansowej konczac na sprawach sercowych.. zawsze wiedzialam, ze Feng Shui ma cos w sobie, ale jakos nie bylo mi po drodze, zeby ustawic cokolwiek na "swoim" miejscu. Chyba przyszla najwyzsza pora.. Wiem, ze nie wszystko na raz - dlatego zaczynam od zrobienia najzwyklejszego porzadku... | ||
Agnieszko,
---------------------świetnie Cię rozumiem! Moja przygoda z Feng Shui zaczęła się podobnie i zaczynałem jako ktoś kto potrzebuje pomocy. Teraz sam pomagam innym. Jeśli masz jakieś osobiste problemy ktorych nie chcesz opisywać na forum pisz do mnie na maila. Czasami to właśnie FS jest powodem niepowodzeń ale najczęsciej problem tkwi w osobistym wykresie człowieka. Właśnie w Czterech Filarach Przeznaczenia znalazłem te "brakujące ogniwo" pozwalające na rowiązanie problemów. Wyobraź sobie że na podstawie daty urodzenia można dosyć szczegółowo poznać los człowieka i jego samego. /> pozdrawiam Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |