Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

Niech ktoś pomoże mi obstawić numery na czwartek....może eksperci FS pomogą:). | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
niestety ja znam jedynie na sobotę ;-0
---------------------Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
linki reklamowe | |
~miskowa 188.146.*.* |
DZIEŃ DOBRY WŁODKU. TO CO PISZESZ,TO INTERESUJĄCE.NIE WIEM JAK ZDOBYĆ TWOJEGO E-MAILA. A CHCIAŁABYM PORADY. BARDZO PROSZĘ O KONTAKT.JESTEM W TRAGICZNEJ SYTUACJI.MOŻE COŚ ZMIENIĆ W DOMU ? MÓJ E-MAIL miskowa555@wp.pl POZDRAWIAM | ||
Namiary na mnie są w moim profilu ale wysłałem do Ciebie maila.
---------------------Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
~bolo 91.203.*.* |
Mam pytanie na temat tego totolotka bo tak wszystkim udzielił się raczej żartobliwy nastrój a ja chciałbym zapytać co bardziej powinno wpłynąć na tą ewentualną wygraną. Feng Shui czy Cztery filary ? | ||
bolo, jedno i drugie. Bardziej zaawansowani stosują jeszcze cesarską metodę strategii - Qi Men Dun Jia, gdzie można obliczyć kierunek w jakim znajduje się szczęśliwa kolektura. Ale wszystko zależy czy komuś jest pisana wygrana czy nie :o) I tu jest rola 4 Filarów Przeznaczenia. Jeden z moich klientów trafił 5 kilka dni po ustawieniu fontanny w odpowiednim miejscu. Dziwił się czemu nie 6, zajrzał, a fontanna była częściowo zapchana jakimś paprochem :o)
---------------------To działa :o) Tylko oczywiście trzeba mieć zapisane wygrane w horoskopie :o) Mistrz Feng Shui FSRC Canada Konsultacje i szkolenia Feng Shui i Ba Zi | ||
~Uczennica 188.47.*.* |
Ja uczę się Feng Shui na kursie Eskk, i to co wiem nie nastraja mnie optymistycznie ,wciąż mało i mało,nic konkretnego Gdzie w internecie dowiedzieć się czegoś więcej np: o czterech filarach?,moja nauczycielka napisała mi że rodzina mnie niszczy,ona ma rację ,mam w domu dwie strefy odjęte ,bogactwo i naukę,jest to dom rodziców, nie słuchają mnie , nie mogę tego zmienić co zrobić?( zauważyłam że ciągle mamy kłopoty z pieniędzmi od tamtej pory kiedy została dobudowana altana w strefie góry)Łazienka znalazła się w strefie ognia ,a była w strefie drzewa )Od tamtej pory ogień walczy z wodą i między nami też są walki i to tragiczne! tachitana88888@tlen.pl | ||
linki reklamowe | |
Witaj,
---------------------strefy bogactwa i nauki to brzmi jak FS intuicyjne. Jeśli chcesz poznać i uczyć się prawdziwego Tradycyjnego FS zajrzyj na stronę Twojej przedmówczyni w tym temacie ;-) pozdrawiam Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi FSRC Practitioner www.fengshuiwlade.com Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
~gość 94.254.*.* |
to TY kolego sie mylisz i nic sie nie przejadlo Feng shui to energia a trudno podjadac cos co jest ponadczasowe Żeby o tym sie wypowiadac trzeba ta energie poznac i zglebiac w Twojej wypowiedzi wyczuwa sie ignorancje i chec pogadania ale brak ci wiedzy z tej dziedziny Taka jest prawda twojej wypowiedzi Poznaj zasady feng shui a zmienisz zdanie Powodzenia | ||
gościu,
---------------------możesz rozwinąć swoją myśl ? Nie bardzo rozumiem przekaz tej chaotycznej wypowiedzi. Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||

| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |