szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick
* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
22:33 13-05-2010 Włodzimierz Buliński
gościu,
możesz rozwinąć swoją myśl ?
Nie bardzo rozumiem przekaz tej chaotycznej wypowiedzi.
2.
23:11 06-05-2010 ~gość
to TY kolego sie mylisz i nic sie nie przejadlo Feng shui to energia a trudno podjadac cos co jest ponadczasowe Żeby o tym sie wypowiadac trzeba ta energie poznac i zglebiac w Twojej wypowiedzi wyczuwa sie ignorancje i chec pogadania ale brak ci wiedzy z tej dziedziny Taka jest prawda twojej wypowiedzi Poznaj zasady feng shui a zmienisz zdanie Powodzenia
3.
22:09 06-04-2010 Włodzimierz Buliński
Witaj,
strefy bogactwa i nauki to brzmi jak FS intuicyjne. Jeśli chcesz poznać i uczyć się prawdziwego Tradycyjnego FS zajrzyj na stronę Twojej przedmówczyni w tym temacie ;-)
pozdrawiam
Włodzimierz Buliński
konsultant Feng Shui i Ba Zi
FSRC Practitioner
www.fengshuiwlade.com
4.
20:01 06-04-2010 ~Uczennica
Ja uczę się Feng Shui na kursie Eskk, i to co wiem nie nastraja mnie optymistycznie ,wciąż mało i mało,nic konkretnego Gdzie w internecie dowiedzieć się czegoś więcej np: o czterech filarach?,moja nauczycielka napisała mi że rodzina mnie niszczy,ona ma rację ,mam w domu dwie strefy odjęte ,bogactwo i naukę,jest to dom rodziców, nie słuchają mnie , nie mogę tego zmienić co zrobić?( zauważyłam że ciągle mamy kłopoty z pieniędzmi od tamtej pory kiedy została dobudowana altana w strefie góry)Łazienka znalazła się w strefie ognia ,a była w strefie drzewa )Od tamtej pory ogień walczy z wodą i między nami też są walki i to tragiczne! tachitana88888@tlen.pl
5.
22:10 15-03-2010 Małgorzata Gałkowska-Błądek
bolo, jedno i drugie. Bardziej zaawansowani stosują jeszcze cesarską metodę strategii - Qi Men Dun Jia, gdzie można obliczyć kierunek w jakim znajduje się szczęśliwa kolektura. Ale wszystko zależy czy komuś jest pisana wygrana czy nie :o) I tu jest rola 4 Filarów Przeznaczenia. Jeden z moich klientów trafił 5 kilka dni po ustawieniu fontanny w odpowiednim miejscu. Dziwił się czemu nie 6, zajrzał, a fontanna była częściowo zapchana jakimś paprochem :o)
To działa :o) Tylko oczywiście trzeba mieć zapisane wygrane w horoskopie :o)
6.
21:11 15-03-2010 ~bolo
Mam pytanie na temat tego totolotka bo tak wszystkim udzielił się raczej żartobliwy nastrój a ja chciałbym zapytać co bardziej powinno wpłynąć na tą ewentualną wygraną. Feng Shui czy Cztery filary ?
7.
20:41 14-03-2010 Włodzimierz Buliński
Namiary na mnie są w moim profilu ale wysłałem do Ciebie maila.
8.
20:25 14-03-2010 ~miskowa
DZIEŃ DOBRY WŁODKU. TO CO PISZESZ,TO INTERESUJĄCE.NIE WIEM JAK ZDOBYĆ TWOJEGO E-MAILA. A CHCIAŁABYM PORADY. BARDZO PROSZĘ O KONTAKT.JESTEM W TRAGICZNEJ SYTUACJI.MOŻE COŚ ZMIENIĆ W DOMU ? MÓJ E-MAIL miskowa555@wp.pl POZDRAWIAM
9.
15:35 23-02-2010 Włodzimierz Buliński
niestety ja znam jedynie na sobotę ;-0
10.
14:50 23-02-2010 KrzysiekR
Niech ktoś pomoże mi obstawić numery na czwartek....może eksperci FS pomogą:).