Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~A. A. U. .*.* |
Czesc, Spotkalam sie ostatnio z takim tematem jak 4 Filary Przeznaczenia. Czy dzieki temu mozna "poprawic" sobie zycie ? Ktos z tego forum pisal ze za pomoca 4 Filarów nie mozna poznac czlowieka. Jak to z tym jest ? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Można bardzo pomóc! Czasem człowiek miota się w życiu to tu to tam,
---------------------popada w kłopoty i nie wie dlaczego. Tymczasem może się okazać, że bije głową w mur nie w tym kierunku :o) To nie jest tak, że nasze życie jest od początku do końca zdeterminowane. Mamy duże pole do wyboru. Ale aby maksymalnie wykorzystać swoje możliwości, musimy znać zakres tego "pola" :o) To jest zbliżone do genetyki, każdy z nas ma ograniczenia i możliwości. W dodatku te ograniczenia i możliwości mogą zmieniać się z czasem. Tak więc warto mieć swoją "mapę życia" w ręku - wtedy niestraszne nam burze i zawirowania, bo wiemy, że to tylko chwilowe...wiemy co jest za zakrętem :o) Senior Practitioner FSRC Canada Konsultacje i szkolenia Feng Shui i Ba Zi | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
linki reklamowe | |
Widzę że koleżanka Manta oddała całą esencję tematu ;-)
---------------------/> W takim razie ja ze swojej strony w ramach szkoleniowych (aby przekonać niedowiarków) mogę zrobić pokazową skróconą formę analizy. To co, czy koleżanka która założyła temat ma ochotę na kilka słów o sobie ? ;-) Jeśli tak to podaj swoją datę urodzenia wraz z godziną oraz miejscem. W dwóch zdaniach napisz czego chciałabyś się dowiedzieć. nie zapomnij o imieniu ;-) pozdrawiam wlade Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
Ja chętnie podam swoje dane: 24 marzec 1977 godzina 23:45, Łomża. Chodzi mi o sprawy zawodowe (co mnie czeka)i rodzinne. Imię Adam. Dziękuję za pomoc. | |||
~ewa 188.33.*.* |
Witam, przypdakiem "weszłam" na tą stronkę i bardzo chętnie skorzystam z Pana propozycji jeśli tylko Pan będzie miał i ochotę odpowiedzieć to serdecznie dziękuję Ewa Słupsk, w godzinach 19-20 ósmego lipca 1981 Pytania dotyczą jak potoczą się: -sfera uczuciowa /> - sfera zawodowa Dziękuję i pozdrawiam | ||
Witam
---------------------chciałem dać pierwszeństwo osobie która założyła temat ale puki co nie widać jej, zatem zajmiemy się innymi chętnymi. Dzony proponuje się upewnić co do godziny urodzenia dlatego że wychodzi mi iż urodziłeś się 6 minut po zmianie dnia. Zatem możemy mieć do czynienia z dwoma wersjami wykresu. To znaczy wykres jest jeden ale trzeba wziąć dwie wersje pod uwagę. Z racji tego że metoda jest dosyć pracochłonna a nie robimy tutaj analizy pełnej więc musisz zasięgnąć informacji w celu potwierdzenia tych danych. /> A zatem wrzucamy na warsztat wykres Ewy Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
Ewo,
---------------------jeśli urodziłaś się do godziny 19:56 to moje sugestie powinny pasować. Jesteś osobą która lubi przyciągać do siebie ludzi poprzez bycie ciepłym i uczynnym. Jednak wymagasz od innych aby w zamian też nieco się wysilili, bo jak śpiewa Soyka : aby brać trzeba samemu dać... Jesteś raczej tradycjonalistką czego głównym powodem było odpowiednie wychowanie w domu, ale oprócz zasad była też i miłość (pewnie byłaś oczkiem w głowie taty ;-). /> Masz duże zdolności analityczne oraz organizacyjne czyli najlepszym zajęciem byłoby zostanie jakimś menadżerem, stanowisko przywódcze w jakiejś organizacji albo medycyna - szczególnie związana z chirurgią lub stomatologią. To przyniesie Ci pieniądze w życiu. W grę wchodzą też zawody związane z naukami ścisłymi (np. nauczyciel, praca na uczelni) W wieku 29 lat i sześciu miesięcy wejdziesz w swój następny filar szczęścia który zapowiada rozwijanie kariery lub (i)macierzyństwo. Jeśli chodzi o typ kariery to będzie ona cechowała się czymś nowatorskim i nietypowym. Podejdziesz do sprawy odważnie co może przynieść dobre skutki. Odnośnie pieniędzy to prawdopodobnie będziesz potrzebować pomocy jakiegoś przyjaciela ponieważ możesz mieć problemy z utrzymaniem wszystkiego na swoich barkach. Okres ten potrwa aż dziesięć lat więc może się narodzić coś znaczącego. następne dziesięciolecie będzie kontynuacją poprzedniego ale tok działań będzie już bardziej stonowany i pojawi się jakiś mężczyzna. To pierwsze dziesięciolecie bardzo Cie pochłonie w kierunku rozwijania umiejętności i kariery co najprawdopodobniej odsunie na dalszy plan sprawy sercowe. Tym bardziej ze aspekt związany z płcią przeciwną nie cieszy się w wykresie dużą popularnością. Jeżeli chodzi o te sprawy to jesteś wymagająca i lubisz pogrymasić więc selekcja kandydatów może potrwać dosyć długo. Jeszcze słowo na temat zdrowia. W tym okresie o którym pisałem wyżej mogą się zdarzać jakieś kłopoty z układem moczowym i sprawami kobiecymi więc kontroluj to na bieżąco. Uważaj na sporty związane z szybkością (np. jazda na nartach, rower), szybka jazda samochodem. jesteś narażona na złamania więc bez przesady. W dzieciństwie byłaś ruchliwym dzieckiem więc zbite kolana i inne kontuzje już masz opanowane ;-) Powinnaś dużo pić i zamiast czerwonego mięsa jeść dużo ryb. to tyle w ogromnym skrócie .. pozdrawiam Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
linki reklamowe | |
~A.A.U. 85.89.*.* |
No to Ewe mamy rozszyfrowana :-) teraz moja kolej.. Agnieszka 12.XII.1987, 13.55, Rybnik (nie pisalam wczesniej - bo troche mnie wessalo, w krzywą czaso-przestrzen :D) | ||
Witaj Agnieszko!
---------------------Popatrzyłem na Twój wykres i muszę powiedzieć że z Ciebie to jest "niezłe ziółko" ;-) Wykres pokazuje że dosyć wcześnie chcesz zacząć żyć na swój rachunek. Nie zdziwiłbym się jakbyś wyprowadziła się już teraz od rodziców ponieważ jeszcze trochę i mogłabyś eksplodować. Z tego co widzę to oni chcą (i raczej mieli) mieć na Ciebie ogromny wpływ co nie jest dla Ciebie dobre. Oczywiście skoczyli by dla Ciebie w ogień ale najpierw zagłaskali by Cię na śmierć ;-) Jeżeli mam być szczery to określiłbym Cię jako typ rozpieszczonego dziecka które nie bardzo wie czego chce. Jesteś strasznie niezdecydowana i w bardzo oszczędny sposób okazujesz uczucia co może przeszkadzać w tematach damsko-męskich (drażni raczej druga stronę) Jednak głównym powodem tej sytuacji z brakiem odpowiedniego partnera jest nieobecność pewnego żywiołu w twoim wykresie i powiem Ci że prawdopodobnie tak zostanie do 39 roku życia jeżeli czegoś nie zrobisz. Sprawa pieniędzy - dobrze wyczuwasz ze nie bardzo ci to wychodzi i próbujesz szukac sposobu na odwrócenie tej sytuacji. Jest teraz nieodpowiedni czas ale możliwości oczywiście masz. W wykresie widać że sprawę partnera i pieniędzy pogodzisz jednym posunięciem ;-) Na razie widać na horyzoncie przyjaciół , przyjaciół i jeszcze raz ogrom przyjaciół. ;-) Proponowałbym ograniczyć wypady nad morze bo możesz mieć kłopoty ze stawami , kręgosłupem, albo depresją. Zadbaj tez o oczy. to tyle ode mnie /> *********************************************************************** ****** Mam nadzieję że osoby które poddaliśmy mini ekspertyzie napiszą parę słów od siebie odnośnie tego co o nich napisałem. /> *********************************************************************** ****** Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
Walde, sprawdzałem swoją godzinę urodzenia - niestety będzie to jednak 23:45, 24 marzec 1977 Łomża. Interesują mnie sprawy zawodowe w szczególności. Dzięki odpowiedź:). Pozdrawiam Adam. | |||
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |