Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

Jak to jest każdy konsultant pracuje korzysta z wszystkich "metod" FS? Czy tylko wybiera sobie jedną? Rozumiem, że 4 FP to jedna z metod... | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Mi się wydaje, że dobry to z wszystkich korzysta. | |||
linki reklamowe | |
Gloria w zasadzie nakreśliła jak to powinno być ;-)
---------------------Niestety wiedza z zakresu FS Trad. jest bardzo obszerna i droga, wiec w praktyce nie zdarza się aby konsultanci umieli wszystko. Wyjątek stanowią Mistrzowie i tez nie wszyscy. pozdrawiam (konsultant Feng Shui i Ba Zi) Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
~gość 77.254.*.* |
Moja data urodzenia;15 grudzień 1976,godzina 20:55 Gorlice,kobieta.Agnieszka.Relacje z mężem. Bardzo proszę o pomoc. | ||
Agnieszko, te sprawy o które pytasz należą do prywatnej i intymnej sfery
---------------------więc może napisz do mnie na maila ;-) Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
Znajdę gdzieś w literaturze "metodę" wyliczania tych 4FP i interpretację wyników? | |||
Oczywiście - wałkowane w większości tematów "Feng Shui dla
---------------------żółtodziobów" ;) Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
linki reklamowe | |
~kasia 83.9.*.* |
bardzo sie ucieszylam jak trafilam na ta strone,bo bardzo chcialabym poznac analize mojego syna FILIPA UR 18 03 1997,GODZ 13:10-GDYNIA-REDLOWO.bardzo dziekuje KASIA. | ||
Witaj Kasiu!
---------------------Jeśli masz na myśli pełną analizę to napisz do mnie na maila (kontakt masz w moim profilu). Jaką macie pogodę w Austrii ? - tez leje ? pozdrawiam Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
Mój wnuk Paweł 14 styczeń 1994, godzina 9:10~~10:10 w Białymstoku. Najbliższa przyszłość, szkoła, zawód? | |||
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |