Przejdź do strony:
» 4 Filary Przeznaczenia - czy to dziala ?
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Ezoteryka
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~Alicja
80.55.*.*

15:56 08-02-2012
Panie Włodku, mam tylko jedno pytanie: czy spotkam dobrego człowieka, towarzysza życia, bo już mam dość samotności, a może jestem jakas pechowa, bo od kilkunastu lat sama?
ur. 16 01 1961 Boglewice, woj mazowieckie, godz. 1;30
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

16:20 08-02-2012
~lib napisal(a): Badania wykazały chłoniaka, a wykryto go między świętami a sylwestrem 2011 roku.

Tak podejrzewałem. Przede wszystkim tato musi ściśle współpracować z lekarzami.Wszystko zależy od rodzaju chłoniaka ale na krótkie leczenie się nie zanosi. Jeśli do tej pory żył w niezdrowy sposób to teraz bezdyskusyjnie musi zmienić styl życia - to ważne. Szanse są dosyć spore. Kluczowy może być ten rok.
To tyle co mogę powiedzieć.
---------------------
Pozdrawiam i zapraszam.
inż. Włodzimierz Buliński
konsultant Feng Shui i Ba Zi
Practitioner FSRC Canada
www.fengshuiwlade.com
Doradca Wieszjak.pl
odpowiedz

linki
reklamowe

16:27 08-02-2012
~Alicja napisal(a): Panie Włodku, mam tylko jedno pytanie: czy spotkam dobrego człowieka, towarzysza życia, bo już mam dość samotności, a może jestem jakas pechowa, bo od kilkunastu lat sama?

Rzeczywiście dobrze to nie wygląda ale jest szansa w tym roku, w okolicach wiosny na spotkanie kogoś. Generalnie są jeszcze dwa lata na takie przedsięwzięcie. Potem już będzie znacznie gorzej.
---------------------
Pozdrawiam i zapraszam.
Practitioner FSRC Canada
www.fengshuiwlade.com
Doradca Wieszjak.pl
odpowiedz
~Alicja
178.36.*.*

22:33 08-02-2012
Włodzimierz Buliński napisal(a):
~Alicja napisal(a): Panie Włodku, mam tylko jedno pytanie: czy spotkam dobrego człowieka, towarzysza życia, bo już mam dość samotności, a może jestem jakas pechowa, bo od kilkunastu lat sama?

Rzeczywiście dobrze to nie wygląda ale jest szansa w tym roku, w okolicach wiosny na spotkanie kogoś. Generalnie są jeszcze dwa lata na takie przedsięwzięcie. Potem już będzie znacznie gorzej.

Dziękuję za szybką odpowiedź... boję się jeśli ma być jeszcze gorzej.
Czy można coś zrobić by było lepiej?
odpowiedz

10:31 09-02-2012
~Alicja napisal(a):

Dziękuję za szybką odpowiedź... boję się jeśli ma być jeszcze gorzej.
Czy można coś zrobić by było lepiej?

Przede wszystkim, trzeba popracować nad sobą a może w tym pomoc np. analiza Ba Zi.
Dodatkowo, poprzez aktywację pewnych energii związanych z Feng Shui naszego domu czy mieszkania, można spróbować przyspieszyć czy wygenerować wydarzenia związane ze sferą związków.
---------------------
Pozdrawiam i zapraszam.
Practitioner FSRC Canada
www.fengshuiwlade.com
Doradca Wieszjak.pl
odpowiedz

05:29 19-02-2012
Witam.Bardzo prosze o króciutką analize na 2012 rok tzn.czego moge sie spodziewać w tym roku?Renata 25.10.1974.godz.12.50 ur. w Dębicy.Pozdrawiam serdecznie.
odpowiedz
~gość
89.69.*.*

22:32 28-02-2012
witam. Trafiłam tu przez przypadek i chciałam się zapytać czy mi również mógłby pan odpowiedzieć na pytanie czy znajdę sobie kogoś, czy jest szansa że jeszcze się zakocham, czy wyjdę za mąż??
Asia ur. się 24 maja 1985 o godz. 16.20

pozdrawiam
odpowiedz

linki
reklamowe

19:22 12-03-2012
renka 352 napisal(a): Witam.Bardzo prosze o króciutką analize na 2012 rok tzn.czego moge sie spodziewać w tym roku?Renata 25.10.1974.godz.12.50 ur. w Dębicy.Pozdrawiam serdecznie.

To może być całkiem udany rok pod względem finansowym ale trzeba będzie stawić czoła konkurencji i porozpychać się łokciami.Możliwe jakieś zawirowanie związane z rodzicami i być może pieniądze również stąd się pojawią.
---------------------
Pozdrawiam i zapraszam.
Practitioner FSRC Canada
www.fengshuiwlade.com
Doradca Wieszjak.pl
odpowiedz

22:38 12-03-2012
~gość napisal(a): witam. Trafiłam tu przez przypadek i chciałam się zapytać czy mi również mógłby pan odpowiedzieć na pytanie czy znajdę sobie kogoś, czy jest szansa że jeszcze się zakocham, czy wyjdę za mąż??
Asia ur. się 24 maja 1985 o godz. 16.20

pozdrawiam

Możesz go poznać nawet jeszcze w tym roku ale nie wykluczone, że będziesz musiała o niego powalczyć z konkurencją ;-)
---------------------
Pozdrawiam i zapraszam.
Practitioner FSRC Canada
www.fengshuiwlade.com
Doradca Wieszjak.pl
odpowiedz
~gość
87.116.*.*

21:02 13-03-2012
renka 352 napisal(a): Witam.Bardzo prosze o króciutką analize na 2012 rok tzn.czego moge sie spodziewać w tym roku?Renata 25.10.1974.godz.12.50 ur. w Dębicy.Pozdrawiam serdecznie.

To może być całkiem udany rok pod względem finansowym ale trzeba będzie stawić czoła konkurencji i porozpychać się łokciami.Możliwe jakieś zawirowanie związane z rodzicami i być może pieniądze również stąd się pojawią.

Dziękuje za odpowiedz.
odpowiedz
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forum
Ekspert wieszjak.pl

Żaneta Pawlak

Mistrz Polski w przedłużaniu i zagęszczaniu włosów 2010.
Zostań naszym ekspertem
dukeaeccGarionmfilipinkaja_jagienka
dukeaeccGarionmfilipinkaja_jagienka
Dołącz do naszego grona