Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

przepowiadanie przyszłości za pomocą kart działa na tej samej zasadzie co przepowiadanie przyszłości z sennika - nigdy nie podają żadnych konkretó tylko ogólne info ktore mozna podciągnąc pod kazda podobna sytuacje | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gosia 192.168.*.* |
Poszłam kiedyś do wróżki, która rozłożyła runy na festynie. Siadam i czekam co mi powie. A ona nic - milczy i intensywnie się we mnie wpatruje. Po prostu niewerbalnie zmusiła mnie, bym coś powiedziała, nawet nie chciało jej się zmyslać. Myslałam, że choć usłyszę coś ciekawego ;) | ||
linki reklamowe | |
Nie trafiliście na dobrą wróżkę po prostu . | ||
Kiedyś postawiła mi karty koleżanka. Moja mama była chora -powiedziała o operacji a resztę przemilczała.Po tej operacji spotkaliśmy się na ulicy spytała o mamę. Powiedziałem że lekarze mówią o następnej.Zamilkła zdawkowo zmieniła temat.Moja mama zmarła po tej drugiej operacji............... | |||
Przykro mi ,ale znajoma miała rację .Wróżka w żadnym wypadku nie może mówić o smierci .jednakże śmierć można odczynic .nie napisze jednak jak gdyż przy odczynianiu przpyada ona na osobę najblizej połozona do osoby ktora miała umrzeć . Tej tejemnicy wiec jako szeptucha zdradzić nie mogę. | ||
linki reklamowe | |

| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |