Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

Wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawy ale uwikłanie się w praktyki związane z wrózbami, magią itp. są niebezpieczne. Coraz częściej słyszy się o dziwnym zachowaniu, opętaniu czy chorobach psychicznych ludzi zajmujących się czarną magią | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~dota 192.168.*.* |
Ja Zaczelam swoją przygodę z Tarotem dość niedawno. na początku to /> była zabawa ale teraz widzę, że to strasznie wciąga. Ale skoro to moze byc niebezpieczne to moze dac sobie z tym spokój? | ||
linki reklamowe | |
Radziłabym ci dać sobie z tym spokój, bo oglądałam film dokumentalny w którym pokazywali osoby związane z czarną magią. Po pewnym czasie dzieją się w ich pobliżu dziwne rzeczy, rodzinę spotykają nieszczęścia, zostają opętani itp | ||
~gosia 192.168.*.* |
Też tak słyszałam i pośrednio znam osobę, która już nigdy nie odzyskała dobrego kontaktu z rodziną po wstąpieniu do sekty.. a rzeczy, które działy się jej bliskim, były dla mnie przerażające i nieracjonalne. | ||
Sekta działa na podstawie NLP a czarna magia nie istnieje . Każda ingerancja w tym wypadku jest zła .Różne są tylko intencje .Natomiast tarot to nie okultyzm .szanowany tarot potrafi się odwdzięczyć . Początkowo tarot używany był jako gra karciana ;) | ||
Jak to możliwe że czarna magia nie istnieje a biała tak? Znam osoby, które cierpiały z jej powodu - to nie były wyłącznie złe intencje... | ||
A nie myślałaś ,że każda magia to ingerencja w naturę i każda jest zła . Nie ma czarnej lub białej więc .Są tylko dobre i złe intencję . | ||
linki reklamowe | |

| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |