OKULTYZM jest niebezpieczny(http://kobieta.wieszjak.pl/forum/thread/10626,OKULTYZM-jest-niebezpieczny.htm)
Anita
- 10:43 24-06-2009
Wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawy ale uwikłanie się w praktyki związane z wrózbami, magią itp. są niebezpieczne. Coraz częściej słyszy się o dziwnym zachowaniu, opętaniu czy chorobach psychicznych ludzi zajmujących się czarną magią
~dota
- 11:14 24-06-2009
Ja Zaczelam swoją przygodę z Tarotem dość niedawno. na początku to />
była zabawa ale teraz widzę, że to strasznie wciąga. Ale skoro to moze
byc niebezpieczne to moze dac sobie z tym spokój?
Anita
- 11:17 24-06-2009
Radziłabym ci dać sobie z tym spokój, bo oglądałam film dokumentalny w którym pokazywali osoby związane z czarną magią. Po pewnym czasie dzieją się w ich pobliżu dziwne rzeczy, rodzinę spotykają nieszczęścia, zostają opętani itp
~gosia
- 15:01 29-06-2009
Też tak słyszałam i pośrednio znam osobę, która już nigdy nie odzyskała dobrego kontaktu z rodziną po wstąpieniu do sekty.. a rzeczy, które działy się jej bliskim, były dla mnie przerażające i nieracjonalne.
Lilith_black_moon
- 16:59 30-07-2009
Sekta działa na podstawie NLP a czarna magia nie istnieje . Każda ingerancja w tym wypadku jest zła .Różne są tylko intencje .Natomiast tarot to nie okultyzm .szanowany tarot potrafi się odwdzięczyć . Początkowo tarot używany był jako gra karciana ;)
Paikea
- 16:02 15-10-2009
Jak to możliwe że czarna magia nie istnieje a biała tak?
Znam osoby, które cierpiały z jej powodu - to nie były wyłącznie złe intencje...
Lilith_black_moon
- 12:49 16-10-2009
A nie myślałaś ,że każda magia to ingerencja w naturę i każda jest zła . Nie ma czarnej lub białej więc .Są tylko dobre i złe intencję .