Wieszjak.pl
Panorama Firm
 Moda i urodaUroczystościDzieckoByć kobietąEzoterykaZdrowieDietyKuchniaNarzędziaForum
Przejdź do strony:
» Prekognicja, czyli przewidywanie
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Ezoteryka
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

10:51 24-06-2009
Zdarza wam sie ze przemknie wam jakaś myśl i za kilka godzin lub dni to, o czym pomysleliscie sie spelnia? Ja czesto przewiduje rozne sytuacje i nie wiem skad to sie bierze
  zgłoś naruszenie regulaminu
~graza
217.153.*.*

07:45 18-07-2009
moj mąż też ma taka umiejetnosc, ale jej nie kontroluje. kilka razy mu
sie zdarzylo, ze pomyslal o kims, z kim np. nie mial kontaktu przez wiele
lat, a tu tego samego dnia ta osoba dzwoni:) ... ale najczesciej jest tak,
ze rano wspomni kogos, albo o kims pomysli i wieczorem dowaidujemy sie, ze
ta osoba umarla - tak jakby przychodzili sie pozegnac:(

linki
reklamowe

16:54 30-07-2009
To co mówisz jest bardoz ciekawe . Czy Twój mąż przeżył coś
szczególnego ?
~Miyoko
195.116.*.*

22:32 04-12-2009
Ja mam tak, że wiem ( choć sama dokładnie nie wiem skąd ) że zadzwoni za chwilę koleżanka i rzeczywiście dzwoi. Albo wiem, że za chwile będzie tata w domu i on jest. Jaką dostanie ocene ze sprawdzianu koleżanka i potem ma taką samą. I mogłabym tu dużo przykładów podawać bo ja mam tak prawie codziennie.

01:36 19-12-2009
Radzę tym osobom które czują w sobie takie moce dowiedzieć się więcej o kontaktach z bytami
~Kris
188.33.*.*

21:48 22-12-2009
Witam
Mam pytanie czy stosujesz jakieś specjalne techniki do tego czy samo tak ci sie pojawia ?
nie jestem zarejestrowany na tym forum , mógłbym prosić o info . na meil ? bardzo mi zależy na jakieś info . na ten temat Cybi28@vp.pl

23:24 26-12-2009
Witaj. o takich rzeczach rozmawiam na forum .mam niestety za dużo pracy ,ale polecam przy kontaktach oddech joginów czyli 5 s wdech i 5 s wydech przy wygodnej pozycji . Pamietajac przy tym ze najwieszka ilosc bytow kumuluje się tworzac dziure w miejscu gdzie w czasie snu znajduje się nasza głowa oraz nad ksztaltami tworzacymi literę T jak TAW

linki
reklamowe

~Agnieszka ;) (aga...
77.254.*.*

21:54 02-01-2010
Ja też mam takie coś, w snach widze konkretną sytuacje albo dosłownie albo symboliczną.Często przy pomocy senników mogę wiedzieć co mnie spotka.Najczęściej są to zdarzenia negatywne np. o chorobie i śmierci, ale czasami np. śni mi się lekcja biologi a jej przebieg jest identyczny z tym jaki będzie za tydzień...albo czuje taki inny niż zawsze niepokuj i tak jakby ktoś mi powtarzał w myślach że coś się złego stanie lub coś jest nie tak..zawsze potem dowiaduje się ze w tym momencie albo następnego dnia umiera ktoś z kręgu moich znajomych/rodziny. Nie wiem czy ma to coś wspólnego z tym że jakby "przyciągam duchy".Przychodzą do mnie i kontaktują poprzez emocje,czasami myśli. Mam takie predyspozycje od małego, kilka lat temu moje "wizje" i sny się sprawdzają,ale nie umiem tego kontrolować...
~Panienka z okienka
188.193.*.*

21:15 21-03-2010
Hallo, ja sie moge pod tym zjawiskiem tez podpisac. U mnie jest tak ze cos mi sie sni, najczesciej zwiazane ze mna, np: ze potrafie latac jak ptak , wznosze sie do gory i spadam z duzej wysokosci. Wstaje potem rano wlaczam radio lub televizje a tam katastrofa jakiegos samolotu. Albo ostanio, snilo mi sie ze bylam strasznie zakochana w moim kuzynie i rodzinia nic niemowila. Na dugi dzien w gazecie stalo ze jeden niemiecki DSDS kandydat ma 3 dzieci ze swoja daleka kuzynka. Albo ta historia z Natlia Kampusz- zanim ona sie wydostala z tego "wiezienia", snilo mi sie ze znajduje sie w jakims ciasnym i ciemnym pomieszczeniu i niemoge uciec.Teraz takich snow nie mam. Sa to rozne zdarzenia w moich snach. Niestety nieznam osoby ktora to dotyczy, miejca i czasu.
~Justyna
95.48.*.*

14:36 21-04-2010
Witam, mam pilną potrzebę porozmawiania z kimś na temat tego co u siebie odkryłam. Szukam osoby kompetentnej, która pomoże mi się z tym uporać. Otóż od wielu lat wydawało mi się, że przeczuwam śmierć. Upewniłam się w tym jakiś czas temu. Nie wiem czy ze swoim problemem pójść do psychiatry czy ??? no właśnie gdzie? Nigdy nie zaglądałam na strony internetowe dotyczące zjawisk parapsychologicznych, nie czytałam też żadnych czasopism na takie tematy. Zaznaczam, że jestem dorosłą kobietą poważnie myślącą o życiu i nie interesuje mnie klikanie z kimś kto nie potraktował mojego problemu poważnie. Nie mam pojęcia gdzie szukać pomocy -jeśli ktoś chce do mnie napisać to bardzo proszę: justyna.rycerska@interia.pl
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Newsletter Moda i Uroda - zamówKalkulator BMI
Trendy 2011/2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
Dołącz do naszego grona