Zadaj pytanie na forum
Zostań naszym ekspertem
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

~gość 93.105.*.* |
Z przyjemnością na te tematy porozmawiam za pośrednictwem emaili,gg i skype http://parapsycholog-ezoteryk.pl.tl/ | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Nuśka 78.8.*.* |
Cześć. Chciałabym z kimś porozmawiać na ten temat, ponieważ wydaje mi się że mam wiele wspólnego z prekognicją. Bardzo często mi się zdarza że wiem co się stanie dosłownie za 2 sekundy. czasem tez zdarzają mi się takie "myśli" na jakis odleglejszy termin. Ale to nie wszystko. raz w swoim życiu miałam tak, że spojrzałam komuś w oczy i miałam wrażenie że czytam mu w myślach. widziałam obrazy, słyszałam dźwięki czułam emocje... Dlatego mam tez pytania z tym związane. Czy mam się tego bac? czy to jest groźne? A może tego nie ma i musze się wybrać do zakładu dla chorych psychicznie?? Proszę pomóżcie! | ||
linki reklamowe | |
Witam, ja nie mam zdolności jak opisujecie, ale potrafię wyczuć, że moim dzieciom coś zagraża, i to na tyle wcześnie że mogę przeciwdziałać. Za długo by opisywac różne sytuacje, przeważnie "słyszę" jak ktoś mnie ostrzega, że mam natychmiast iść do konkretnego dziecka. Zawsze była uzasadniona przyczyna. Nauczyłam się, żeby nie ignorować tej intuicji bo dzieki niej uniknęliśmy wielu wypadkow. Przy najgroźniejszym zdarzeniu, kiedy naprawdę liczyła się każda sekunda poczułam wręcz jakby ktoś mocno mną potrząchnął wewnętrznie, zrozumiałam natychmiast, że muszę biec do dziecka. I rzeczywiście było groźnie. Myślę, że to są Anioły moich dzieci lub dobre duchy opiekuńcze i to one pomagają. Jestem mamą 4 dzieci, czy jakaś mama miała podobne zdarzenia? | |||
~Abba 83.26.*.* |
Mam coś takiego i to coraz częściej w ostatnim czasie. Raz pisałam z kimś na gg i wiedziałam dokładnie co zaraz napisze i to nie raz a kilkukrotnie. Dosłownie wiedziałam jaki będzie przebieg całej rozmowy. I miałam też pewność, że już nigdy więcej nie napisze. Wiedziałam to z taką pewnością siebie, że nawet nie widziałam sensu zaprzeczać czy jakoś zmienić bieg rozmowy. Miałam lekką chęć by napisać coś inaczej, ale w ostateczności wszystko przebiegło tak jak widziałam to w myślach... To było takie dziwne, że się tym zainteresowałam. Ostatnim razem mam coś takiego coraz częściej. Czasami bez zaglądania w program telewizyjny wiem jaki film będzie szedł wieczorem. Po prostu mam pewność. To jest takie dziwne, że nie potrafię tego wytłumaczyć... Czy to jest normalne? Czy dużo ludzi ma coś takiego? Czy da się tą -umiejętność- 'rozwinąć'? | ||
linki reklamowe | |
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |