Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

wydaje mi sie, ze te wszystkie energie, moce itd. to wymysł człowieka. Tak bardzo chce czuc ze jest obdarzony jakimiś mocami, ze zaczyna w to wierzyc i jego wyobraznia tworzy rozne obrazy | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Ta wiara ma wiele wspólnego z wierzeniami pierwotnych ludów. Magia, talizmany, totemy. Słyszałam o przekonaniu jednego z ludów, który wierzył, że przestrzeń jest tak nasycona magią, że jeśli rzuci się w powietrze nóż, to spadnie okrwawiony - bo porani duchy i zmarłych. | ||
linki reklamowe | |
Jaki to lód ? Bardzo interesują mnie wierzenia zwlaszcza kanaima peye ale nie słyszałam o tym . To prawda Henryku .Jest coś takiego jak myślokszałty , ale niestety i ona mogą zrobić krzywdę . Tak jak i one powstają przez wizualizację tak i można je zabić . | ||
Najprawdopodobniej Słowianie :) Sprawdzę jeszcze źródła i napiszę. | ||
Tak twierdzą szamani . Jednakże nasz rozwój na zewnątrz sprawia ,że nie tylko one mogą zrobić nam krzywdę lub nam pomoć .przeciętny czlowiek wykorzystuje od 3-7 procent możliwości swojego móżgu ...t ojest warte zastanowienia .Poza tym fizycxy twierdzą ,że wszystk osklada się z energii i materii a więc na energię można oddziaływać .Nauka nie zaprzecza istnieniu magii . | ||
~gosia 192.168.*.* |
Wydaje mi się jednak, że energia fizyczna jest czymś zupełnie innym niż "kosmiczna".. jedno słowo, ale wiele znaczeń. | ||
Dobrze Gosiu więc jaka wg .Ciebie jest różnica ? | ||
linki reklamowe | |
~wróżka Agnieszka z.. 88.156.*.* |
http://www.youtube.com/watch?v=69Zd2VrwMWI Witam Wszystkim zastanawiajacym się nad tym tematem, polecam ten film. Wyczerpująco pokazuje, że wszystko jest energią. Pozdrawiam was bardzo serdecznie:) | ||

| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |