Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

Jestem zaręczona z chłopakiem, z którym jestem już ponad 5 lat ale ostatnio koleżanka zabrała mnie do wróżki. Ta powiedziała że karty radzą abym się wstrzymała ze ślubem bo w ciągu roku, dwóch poznam jakiegoś blondyna i to z nim będę szczęśliwa. Poradźcie co mam robić! Mam zupełny chaos w głowie! | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~omega 192.168.*.* |
nie słuchać wróżki!!!można się zasugerować i popsuć sobie całe życie, a ja wirze że to my jesteśmy Panami samych siebie i żaden człowiek nie może mieć takiego wpływu na nasz los. Nie mozna być tak naiwnym, ważne czy kochasz swojego faceta, bo może faktycznie uczucie wygasa... | ||
linki reklamowe | |
~WRÓŻKA 83.30.*.* |
witaj mnie wahadelko pokazalo ze to co powiedziaal tamta wrózka jest nie prawdą i ze wyjdziesz z a obecnego chłopaka | ||
~grazka 217.153.*.* |
ja kiedys bylam u kilku wrozek i zadna nie przepowiedziala mi prawdy:( najlepsze, ze jednej zwrocilam uwage, ze opowiada bzdury o moim zyciu, bo nic co mowila sie nie zgadalo, to sie obrazila i mnie wyprosila! a chwalila sie, ze najwazniejsze osoby w miescie przychodza do niej po porady:) NIE WIERZ W WROZKI!!! | ||
~gość 83.30.*.* |
anita nie wierz w te bzdety.......to kłastwo dla kasy | ||
~gosia 192.168.*.* |
no tak, tylko ciężko się nie przejmować, jeśli ktoś kłamie ci z przekonaniem w żywe oczy.. | ||
Macie po prostu złe doświadczenia . Wynika to z faktu ,że wielu ludzi z biedy bierze się za ten zawód .Często czytając gazetowe horoskopy . | ||
linki reklamowe | |
~XXX 80.52.*.* |
Witam, jestem mężczyzną i przez przypadek natknałem sie na to forum. Chciałem napisac, ze byłem 2 razy u wróżki (za pierwszym razem wydawało mi sie to smieszne i poszedłem raczej dlatego, zeby zabić w sobie ciekawosc) i wszystko do tej pory sie sprawdziło. Nie jestem przesądny ale co do miesiąca wszystko było idealnie powiedziane. Słuchając o swojej przeszłosci byłem w szoku, bo o nie których rzeczach faktycznie nie wiedziałem a jak sie później okazało była to swita prawda, o ludziach tylko mi znanych idealnie sie sprawdzało, o teraźniejszosci i co bedzie... byłem w szoku. Wydaje mi sie, ze zalezy to od wróźki i tego jaką wiedze i doswiadczenie posiada. Dlatego nigdy nie poszedłbym do niesprawdzonej, o której nie słyszałem, ze sie sprawdza. | ||
~gość 212.244.*.* |
Spróbuj wróżkę Alicję z Gorlic działa również w sieci. Pogadaj z nią a będziesz wiedziała co zrobić | ||
W dziesiejszych czasach nie trudno jest o oszustów ,zwłaszcza w internecie . Jak pozać dobrą wróżkę ? To proste . Przyjmuje również osobiście a o sprawdzalność najlepiej dopytać się już samemu . | ||
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |