Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

Co sądzicie na temat dostępnej literatury FS? Którą możecie polecić? Wszędzie pełno książek Lilina Too. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Najbardziej wartościową pozycją na polskim rynku jest "Feng Shui dla
---------------------żółtodziobów" Elizabeth Moran, Joseph Yu, Val Biktashev. Joseph Yu jest Mistrzem FS w którego szkole aktualnie zdobywam wiedzę. Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
linki reklamowe | |
~Wojtek 80.54.*.* |
Też zdecydowanie polecam Feng-Shui dla Żółtodziobów, wbrew tytułowi zawiera dużo przydatnych informacji na poziomie 'zaawansowanym'. /> Niezła jest też Ewy Wong 'Mistrzowski kurs Feng-Shui' - ale to głównie dla zainteresowanych szkołą Wędrującej Gwiazdy, do której się ostatnio coraz bardziej przekonuję. | ||
Rzeczywiście Feng-Shui dla Żółtodziobów jest niezłe. | |||
~Ewa 192.168.*.* |
Co myślicie o książce "Feng shui. Praktyczna encyklopedia", autor: Gill Hale oraz o Polskie feng shui - Leszek Matela? | ||
Nie korzystalem ani nie korzystam z takich książek i dlatego wszedłem na
---------------------strone jednej księgarni gdzie ta "encyklopedia" jest. Przeczytałem opis i w zasadzie ostatnie zdanie wszystko mi wyjaśniło. cytat: "Jaki wybrać kształt koszyka dla kota" uffff Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
~Ewa 192.168.*.* |
ale przyjemnie się czyta:) te książki, proszę pamiętać, że ludzie lubią takie rzeczy czytać, jeśli ktoś chce nauczyć i zrozumieć FS pójdzie na prawdziwe kursy.... | ||
linki reklamowe | |
Tak, ale potem ludzie stosują takie "rady" u siebie w domu i się dziwią,
---------------------że wyników nie ma. Albo gorzej - zaczyna się dziać coś złego. I kto winien? Oczywiście Feng Shui! :o) Senior Practitioner FSRC Canada Konsultacje i szkolenia Feng Shui i Ba Zi | ||
~Proko 83.4.*.* |
Książka Jospeha Yu zapelniona jest błędami. Od kogo Joseph Yu dostał tytuł Mistrza ? | ||
Niestety to się zdarza w książkach. W drugim i trzecim wydaniu błędy
---------------------zostały poprawione. Dlatego jeśli ktoś zamierza się na poważnie uczyć Feng Shui, powinien udać się na kurs; wtedy uniknie błędów. Senior Practitioner FSRC Canada Konsultacje i szkolenia Feng Shui i Ba Zi | ||
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |