Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~monika 89.229.*.* |
dzięki teraz już dużo wiem | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~BEJBE 89.239.*.* |
liczyłam na więcej informacji;/ noo ale spox | ||
linki reklamowe | |
~Beti 79.185.*.* |
Cześć równy miesiac temu miałam dziwny sen ze spadam z wysokosci/ to był dom/ w pracy nastepnego dnia mowiłam o tym dziwnym snie i po powrocie z pracy do domu , robiac porzadki wyszłam na balkonik , na ktorym nie raz bywałam i tyle pamietam. Spadłam z wysokosci 4m i prosze mi wierzyć mam tylko pękniety mostek, dlatego juz wiem ze sny cos chca nam powiedziedziec . | ||
~Agnieszka 79.162.*.* |
Ja miałam 2 dziwne sny. Jeden z nich był związany z moim sąsiadem i jego dziewczyną która widziałam tylko raz i to na zdjęciu. Chodziło w nim o to, że wprowadzają się naprzeciwko mnie i jeszcze z jej siostrą, ale mimo wszytko coś wyszło, że starał się mieszkać na plebani i proboszcz się zgodził i tam zamieszkali w końcu. Drugi sen mówił o tym, że rozmawiałam z kuzynem i dowiadywałam się kiedy studenci z 5 roku prawa mają konsultacje na uczelni, i tam poszłam. Był taki problem ze co chciałam podejść do jakiegoś studenta to zawsze ktoś mnie wyprzedzał, w końcu się zdenerwowałam i wyszłam bo następnego dnia mam spr. i musiałam się uczyć, ale ktoś za mną wybiegł i zaczął mnie gonić a później wypytywać i zaczęliśmy rozmawiać. No a później zaczęliśmy się spotykać i to całe sny. Co to może oznaczać?? | ||
~gość 212.244.*.* |
mnie męczy sen który śnił mi się jakoś tak ze 2 tygodnie temu jak schodziłam ze schodów w szkole a jakiś chłopak chciał mnie złapać za rękę co yo może znaczyć...i najgłupsze jest to że ten chłopak na następny dzień był u nas w szkole.........:) | ||
~miła 195.93.*.* |
witam ja miałam tylko jeden taki sen ale go zapamietam do konca zycia.Snił sie moj dobry kolega ze jestem na jego pogrzebie i cała senn polegał na uroczystosci pogrzebowej... Przy nastepnym spotkaniu z moim kolega, opowiedziałam mu wszystko dokładnie jak wygloda jego pogrzeb w moim snie.Oczywiscie popatrzł na mnie jak na warjatke. 3 miesiace poznej moj kolega zostaje potrącony i umiera :( miał wtedy 20 lat a ja sie zastanawiam czy moze jak bym nic nie mowiła nic by sie nie wydarzyło....??? | ||
~Bogdan 93.185.*.* |
Ja głeboko w sny wierze.Nieraz mam sny realistyczne.To co mi się śniło to tak się dzieje.Nieraz mam sny,które aby roszfrować,korzystam z senników.Trzeba tylko rozróżniac sny.Niebiore snów pod uwage,jeżeli myśle o czymś intensywnie i to mi się przysni.W ogóle mam zasade że wszystkie sny zapisuje.Ważna jest godzina snu.U mnie gdy sen mam między 4.00 a 5.00,sny się sprawdzają w ciagu dnia lub 2 dni.Symbolika snów spełnia mi się wg "sennika egipskieego" i "współczesnego.Pozdrawiam | ||
linki reklamowe | |
~Bogdan 93.185.*.* |
Ja odnośnie pytania Pani"miła".Ten sen co Pani miała o pogrzebie,to po prostu miała Pani sen tzw.proroczy.Obojętnie czy by Pani to powiedziała swojemu koledze,czy nie,to i tak by się to stało.Podświadomość,dar intuicji Pani ten sen podpowiedziała.Podchodze do tych rzeczy w ten sposób,że co komu pisane,to tego nieominie.Żaden jasnowidz,wróżka,itd. nieodmieni danej osobie,istocie losu.Jak się komuś "wycieczka" konczy,niestety musi wysiąść na swoim przystanku.Tylko jedni mają długą podróż,drudzy krótką-jest to życie tu na ziemi-.Pozdrawiam | ||
~Tekla 77.113.*.* |
Hejka. Rok temu leżałam w szpitalu... czekałam miesiąc na zabieg kręgosłupa. W pierwszym tygodniu śniło mi sie ze lekarz przyszedl do mnie i stwierdził, że mnie wypisze. strasznie sie w tym śnie zbuntowałam, że jak to niby dlaczego przeciesz czekam na zabieg... gdy sie obudziłam przed śniadaniem opowiedziałam o tym kobietą z sali akurat po sniadaniu była wizyta i lekarz przyszedl i powiedzial " to co pania wypiszemy.... " a ja "zonk" ale sie nie zgodziłam i po 3 tygodniach miałam zabieg ... ale ta sytuacja zapadła mi w głowie :) to bylo zabawne :) | ||
~mika 83.17.*.* |
hej chciałam się dowiedzieć co oznaczają moje sny.... pomóżcie mi bo już nie wiem co mam o nich myśleć..... śnią mi się zawsze rożne sny aczkolwiek nawiązują do tego samego a mianowicie do tego ze zawsze jestem w nich krzywdzona.. jestem w nich molestowana, gwałcona, bita, prześladowana. czuję w nich strach i staram się uciec ale zawsze zostaje złapana.... najgorsze ze one wydają się bardzo realne aż czasami za bardzo. budzę się i czuje jakby on nadal trwał... proszę pomóżcie mi to wyjaśnić..... | ||

| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |