Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~gość 77.254.*.* |
śniło mi się ,że jestem w kościele.było bardzo ciemno,wychodziłam z niego otwierając bardzo dużą ilość drzwi.nie wiem jak mam interpretować ten sen | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Aga 87.99.*.* |
Śniło mi się że stałam przed drzwiami kościoła boczne strony obu skrzydeł drzwi od góry do dołu (tam gdzie są zawiasy) były zamurowane i środek łączący oba skrzydła od góry do dołu też był zamurowany i wzdłuż tego środkowego zamurowania było pęknięcie od góry do dołu. Co to może oznaczać? Jeśli ktoś wie będę wdzięczna za odpowiedź. | ||
linki reklamowe | |
~Monika 88.199.*.* |
Witam:) śnił mi się diabeł lecz nie dotyczył bezpośrednio mnie. Sen dotyczył mojej koleżanki tzn. w nią wstąpił diabeł a ja jej pomogłam a raczej byłam przy niej przez cały okres trwania snu. Pamiętam jeszcze ze sen który mi się śnił to był w formie mojego opowiadania (komuś) ale nie pamiętam komu. Pod koniec snu pamiętam ze dla mnie istotne było to ze diabeł(dość dziwne i śmieszne) zmieniał swoje osoby w które wstąpił po przez buty. Wybierał osoby na podstawie obuwia nie wiem jak to wytłumaczyć. Proszę pisać jeśli ktoś ten sen potrafi wytłumaczyć na monia18142@wp.pl | ||
~Ahmet;) 77.255.*.* |
Śniło mi się,że dzwony w kościele wybuchły i nie mam pojęcia co to ma znaczyć ? | ||
~gość 178.56.*.* |
a mnie czesto sni sie pamiatka komunijna i ksiazeczka co to moze byc | ||
~gosc 178.56.*.* |
a mnie czesto sni sie pamiatka komunijna i ksiazeczka co to moze byc | ||
~Majka 83.29.*.* |
Pomóżcie mi proszę zinterpretować ten sen: Kościół. To nie jest masz, nabożeństwo; odmawiamy przykazanie miłości. Słowa "boś Ty Dobro Nieskończone" po kolei, jak siedzimy w ławce. ( a w kościele były też inne osoby) 1 osoba, po mojej lewej stronie- "boś", na mnie padło "Ty". Po wypowiedzeniu "Ty" ksiądz, znajomy zresztą, pocałował mnie w policzek. Byłam zaskoczona i zaprotestowałam. Obudziłam się. | ||
linki reklamowe | |
~Patryk 77.91.*.* |
A mi aż 3 dni pod rząd snił mi się ten sam sen; Byłem nie daleko światyni i nagle widze jak pali, chciałem ją ugasić ale nie mogłem:( Ktoś wie co to znaczy ? | ||

| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |