Wieszjak.pl
Panorama Firm
 Moda i urodaUroczystościDzieckoByć kobietąEzoterykaZdrowieDietyKuchniaNarzędziaForum
1
Przejdź do strony:
» Głód i złe odżywianie a bezsenność dziecka
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Ezoteryka
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~mena
83.238.*.*

14:13 12-07-2009
moje dziecko ma dwa i pół roku i budzi sie w nocy po kilka razy wypijajac przy tym butle cherbaty cxo robic
  zgłoś naruszenie regulaminu

08:10 13-07-2009
Może powinna Pani spróbować dawać mu więcej napojów w ciągu dnia i
tym samym powoli odzwyczajać od nocnego pojenia.

linki
reklamowe

~adam0578
188.33.*.*

18:53 09-10-2009
moja córeczka budzi sie kilka razy z płaczem jakby coś złego sie przyśiło nie wiem co robić Maja ma dopiero 21 miesiecy
~Zaniepokojona mama
84.10.*.*

05:24 08-01-2010
jestem mamą 10-cio mieięcznego Maluszka, który niemal KAŻDEJ NOCY bydzi się na co najmniej 2 godz. Następuje to o różnych porach - np. czasem jest to po godz. 2-ej, czasem 3-ciej. Dodam tylko, iż nie jest to spowodowane głodem lub pragniemiem, ani też z kolei przekarmieniem. Pory posiłków, czas zabaw i czas kąpieli oraz zasypiania po niej są stałe! w domu panuje spokój i harmonia, a Malec jest pierwszym wyczekiwanym dzieckiem.
Skąd to budzenie się? jaka jest jego przyczyna?
Podczas, gdy nie śpi - jest bujany w łóżeczku, ponieważ sam sie nie zabawi w nim, ani nie da nam się oddalić do własnego łóżka stojącego tuż obok!
p.s. Maluszek ZAWSZE spał w swoim łóżeczku - nie uczyliśmy spania Go z rodzicami!
Proszę o pomoc - ZMARTWIONA MAMA!
~Ania
213.238.*.*

13:53 12-01-2010
Jestem mamą dwulatka który cały czas mi popijał w noc co godz lub dwie główna przyczyną było to że dziecko za niemowłaka mi ulewało często, więc miał refluks i płyny podchodziły jemu do gardła. Od kiedy podaję GEALCID popijanie w nocy się skończyło.
~pipi
77.254.*.*

11:16 16-02-2010
moja corka ma prawie 4 lata i od samego urodzenia ma problemy z zasypianiem,chodzimy spac bardzo pozno ok 23, rano sila budze ja o 8, w poludnie czesto jest tak ze sama pada w pokoiku ze zmeczenia ok 16-17 i wtedy jest najgorzej bo mala nie idzie dobudzic,gryzie bije jak sie ja budzi po czym znowu pada, budzi sie ok 20 no i wtedy sie zaczyna...ja padam o 21 22 i mam kompletnie dosyc tego wszystkiego,sa moze jakies herbatki a moze tabl ktore reguluja sen?od samego urodzenia mala przyzwyczajam tak sam0.do godz 20 przewaznie wykapana najedzona i ona dostaje energi,mam wszystko pogaszone a mala spac nie chce,ratunku...

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Newsletter Moda i Uroda - zamówKalkulator BMI
Trendy 2011/2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forum
Ekspert wieszjak.pl