Wieszjak.pl
Panorama Firm
 Moda i urodaUroczystościDzieckoByć kobietąEzoterykaZdrowieDietyKuchniaNarzędziaForum
1
Przejdź do strony:
» Śnij świadomie
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Ezoteryka
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~julia
83.21.*.*

13:41 15-07-2009
ja sobie robie tak, że np. Zapamiętuje jakąś osobę np. siostę
i do tego sobie kojażę że muszę latać
  zgłoś naruszenie regulaminu
~klaudag
83.31.*.*

13:59 23-07-2009
ja prawie zawsze mam takie sny, a jakoś się nie uczyłam..

linki
reklamowe

~Ona
83.24.*.*

00:16 27-01-2010
mam 22 lata, a sny świadome towarzyszą mi od najmłodszych lat, jako dziecko bałam się tego bo nie mogłam się przebudzić czasami jak jest to negatywny sen nadal mam problem z przebudzeniem. Cieszy mnie jednak to ze nie jestem dziwactwem bo az 20 % ludzi ma tak samo jak ja:)
~neon2810
213.192.*.*

20:33 01-08-2010
Ja kładę się na plecach i głęboko oddycham. Zanim zapadnę w lucid dream zasypiam pare razy zwyczajnie i się przebudzam, to właśnie chyba eleent kontroli. Czase udaje mi się zasnąć od razu i wtedy zaczyna się układanka. Zanim zacząłem nad wszystkim panować musiało minąć pare lat, ale teraz bez problemu łamie prawa fizyki, które ograniczają chociażby nas poprzez lęk we śnie. zmieniam miejsca i postaci snów "na życzenie" zawsze lubiłem taką zabawę, ale kiedy przeczytałem o tym jak rzadka jest to zdolność, zacząłem grzebać we własnych snach głębiej i co?
Często nie mogę doczekać się kiedy wreszcie trafię do łóżka.
~Lubie Placki ; )
89.229.*.*

12:02 28-12-2010
A ja nie ogarniam tego co tu piszą. Ja czasem mam problemy z zaśnięciem i chciałam to sprawdzić i co ? Nie ma tego. A po za tym uważam ze to czysty bezsens wierzyć w sny, bo to są tylko symboliczne odreagowania naszych uczuć.
~anka
89.229.*.*

23:33 12-12-2011
ja tez mam często sny świadome i mogę w nich robić wszystko czego zapragnę wystarczy ze o tym pomyśle, ale kiedy opowiadam to moim znajomym to twierdzą że coś takiego nie istnieje. niewiem jak mam ich przekonać ze to prawda :)

08:40 13-12-2011
To chyba trudna sztuka do opanowania. Ja w ogóle nie pamiętam, tego co mi się śni.

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Newsletter Moda i Uroda - zamówKalkulator BMI
Trendy 2011/2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forum
Ekspert wieszjak.pl