Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

~zojka 82.177.*.* |
wczoraj kupilam slonia (agatowe lato) mial byc z onyksu a tu czytam ze onyks jest czarny a moj slon b ialy z rudymi plamkami | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 84.10.*.* |
onyks ma barwy biala zielona czarna i czarno-biala prosze przeczytac sobie na wikipedii.. wiec bez obaw slon na pewno jest z bialego onyksu | ||
linki reklamowe | |
~jola 89.229.*.* |
Dostałam na urodziny z onyksu czarnego piękne kolczyki i wisior bardzo mi się podoba ale po przeczytaniu informacji o tym kamieniu zastanawiam się czy go nosić czy też nie nosić. | ||
~vega 83.5.*.* |
Niezwykłe! Dzisiaj kupiłam sobie wisior z onyksu. I dopiero teraz sobie o nim poczytałam. Dodam tylko, że jestem koziorożcem. :) | ||
~ula 78.8.*.* |
idę z nim przez życie, na palcu, od roku ... Kocham go | ||
~Blue 194.144.*.* |
Jestem koziorozcem i bardzo chcialabym miec prawdziwy onyks,te jednak sa niesamowicie drogie,a syntetyk mnie nie inetresuje.Lubie czern. | ||
~margo 96.25.*.* |
Przypadkowo kupilam pierscien z onyksem, dzisiaj wczytalam, ze jest kamieniem dla Koziorożca. Moj znak zodisku to Koziorożec. | ||
linki reklamowe | |
Nie znałam wcześniej "mocy" onyksu - nosiłam nieświadomie, bo bardzo mi się podoba. Ula - piękny komentarz! | ||
~:) 46.134.*.* |
może to prawda:) a może wiara czyni cuda:) | ||
~gość 77.255.*.* |
Zakochałam się w moim pierścionku z onyksem,jestem pod wrażeniem jego mocy,chociaż jestem spod znaku skorpiona.. | ||

| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |