Zadaj pytanie na forum
![]() | Fabryka Narciarzyzałożona w 2006 roku przez dwóch pasjonatów narciarstwa, Piotra Tekiela i Tomka Krzemirskiego, zajmuje się organizowaniem szkoleń narciarskich dla dzieci, dorosłych i firm |
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

A co to za bzdury?! Kim jest autor tekstu? Te teorie są wyssane z palca! | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 192.168.*.* |
Artykuł dość ciekawy i na czasie, ale może trochę praktyki, jak wyliczyć 4FP na przykładzie daty urodzin Michaela Jacksona?? | ||
linki reklamowe | |
Witam
---------------------najpierw słowo do Bazylka (chociaż nie powinienem tego robić) Jak już piszesz to może w dobrym tonie pasowałoby uzasadnić swoje zdanie ? Jeżeli nie masz pojęcia o czym jest artykuł to proponuję zmienić forum. Polecam coś o modzie, gdzie idzie Ci całkiem dobrze w temacie o kolorach męskich skarpetek a który znajduje się tutaj: http://wieszjak.pl/forum/thread/11813 a teraz słowo do gościa - można skorzystać z książki "Feng Shui dla żółtodziobów" w której jest wytłumaczone jak zrobić wykres oraz podstawowe pojęcia jakie można z niego wyczytać. Jeśli sobie nie poradzisz to możesz skorzystać z kalendarza który znajduje się na mojej stronie internetowej. Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
A dziękuję. Może i racja - wracam w takim razie do moich skarpetek ;) | |||
~gość 192.168.*.* |
Czytałam już tą książkę, ale jakoś nie potrafię jej do końca zrozumieć, a już nie mówię o interpretacji wyników tak jak Pan to zrobił z w artykule... | ||
Witam temat bardzo mocno na czasie, miejmy nadzieję, że fani MJ się nie obrażą. Ale wracając do artykułu - rzeczowy i bardzo ciekawy. Czytałam go z zaciekawieniem. Czekam na więcej, może coś z Księżną Diną lub Papieżem Janem Pawłem?? Pozdrawiam | |||
Fani MJ pewnie jeszcze dowiedzą się wielu innych rzeczy o swoim idolu -
---------------------to kwestia czasu ;-) Wybitni ludzie mają ciekawy obraz zewnętrzny a jeszcze ciekawszy obraz wewnętrzny. Jeżeli chodzi o następne artykuły dotyczące znanych osobowości to pojawią się wkrótce :-) Pozdrawiam Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
linki reklamowe | |
W takim razie czekam:) na nowe artykuły. | |||
Artykuł ciekawy, ale tytuł??? Chyba zbyt ostry moim zdaniem. | ||
Prawda bywa często bardzo brutalna. W tym przypadku wszystko wskazuje na
---------------------to że Jackson stracił kontrolę nad swoim życiem , właśnie za sprawą presji ze strony show biznesu. Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |