Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

karo,
---------------------Jeśli osoba żyjąca życzy sobie analizę, zgłasza się do konsultanta. My nie mamy tyle wolnego czasu aby analizować po kolei wszystkie osoby żyjące dla radości kogoś, kto chce sobie o tym poczytać. Nie zależy nam również aby na siłę kogokolwiek przekonywać. Pomagamy wielu ludziom i oni polecają nas swoim bliskim i przyjaciołom. Naprawdę nie mamy potrzeby aby na siłę udowadniać niedowiarkom działanie astrologii. Nasz czas jest zbyt cenny - w tym czasie można już doradzić komuś, kto jest naprawdę w potrzebie. Mistrz Feng Shui FSRC Canada Konsultacje i szkolenia Feng Shui i Ba Zi | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
Nie wiem co tu może być niejasne ?
---------------------Wytłumaczyłem w poprzednim poście że aby umieć "czytać" przyszłość, trzeba nauczyć się "czytać" przeszłość - czy to takie trudne do zrozumienia ? Resztę, jak widzę dopowiedziała Małgosia. pozdrawiam Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
linki reklamowe | |

| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |