Zadaj pytanie na forum
![]() | Dagmara WróblewskaDyplomowany instruktor fitness, dietetyk, nauczyciel wychowania fizycznego oraz języka polskiego |
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~zuzia79 192.168.*.* |
wychodzę za mąz w listopadzie i szukam bizuterii ale zastanawiam sie czy mam kupic tylko kolczyki czy jeszcze jakiś wiziorek i bransoletke. co wybrac zeby nie przesadzic ale tez zeby nie bylo zbyt skromnie? zaznaczam ze nie mam rekawiczek | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
ja bym kupiła cały komplet - co później zrobisz np z samym naszyjnikiem? a poza tym polecam wieksze kolczyki i naszyjnik - sa modne w tym sezonie | ||
linki reklamowe | |
dużą na ślub? jak ona będzie wyglądać? kup coś delikatnego | ||
~Ewa 192.168.*.* |
Wszystko zależy od sukienki ślubnej, jest jest skromna, można pobawić się bardziej strojną biżuterią, jeśli dzieje się na sukience dużo...to lepiej nie przeciążać jej ciężką biżuterią. | ||
~kasia(**() 83.12.*.* |
wychodze za maz w marcu i szukam czegos wybitnego pozdrawiam kassia | ||
~a 83.30.*.* |
www.forumslubne.pl | ||
~Gosienka 83.25.*.* |
Idealne będzie delikatny srebrny komplet z jasnymi cyrkoniami, coś w tym stylu: http://www.jubiler.pl/pl/komplet-cyrkoniowy-panteon-srebro.html. | ||
linki reklamowe | |
~Gosica 195.117.*.* |
http://www.anka-bizuteria-sklep.pl/bizuteria-slubna.html Zajrzyj tam! Naprawdę śliczną biżuterię tam mają.I niedrogą. Pozdrawiam i powodzenia na nowej drodze życia życzę!!! | ||
~logain 83.10.*.* |
witam. ostatnio natknalem sie na calkiem ciekawy sklep z bizuteria, duzo ciekawych bransoletek, naszyjnikow i innych rzeczy, na prawde niskie ceny, Jesli ktos jest zainteresowany niech zajrzy www.bizutex.pl | ||
~Anna-k 83.26.*.* |
Mi osobiści przypadła do gustu Biżuteria YES - wyglądała naprawdę bardzo elegancko, i przy tym klasycznie. Według mnie właśnie taką biżuterię powinna mieć panna młoda, beż żadnych udziwnień i ekstrawagancji. No ale to kwestia gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. ja ogólnie miałam dużo biżuterii; uważam, że same kolczyki to za mało. Oprócz kolczyków miałam prześliczną kolię ślubną i bransoletę. Ania. | ||
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |