Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

~KasiaS-ce 87.204.*.* |
Ja na ślub kupowałam sobie biżuteria w firmie MaJaS i byłam zadowolona. Polecam ich stronke internetową www.majas.pl | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 83.9.*.* |
ja miałam skromną sukienkę więc mogłam zaszaleć z biżuteria a firma dyrberg-kern ma nie złe kolekcje więc kolczyki naszyjnik właśnie miałam od nich. | ||
linki reklamowe | |
~Kamila32 192.168.*.* |
Ja również kupiłabym cały komplet. Nawet jeśli nie skorzystasz ze wszystkich elementów, zawsze będziesz miała piękne dodatki na co dzień. | ||
Najlepiej mieć komplet przygotowany specjalnie na tę okazję. Dobrany do koloru sukienki. Tu obowiązuje prosta zasada: jeśli suknia jest skromna, biżuteria może być nieco bardziej ekstarwagancka, jeśli natomiast suknia jest "wyraźna", lepiej, by ozdoby były mniejsze, klasyczne. Wiele panien młodych zamawia sobie na ślub biżuterię ręcznie robioną lub tworzy coś samodzielnie. ;) | |||
A może postaw na biżuterię, którą masz już w rodzinie? Tym sposobem coś starego już będziesz miała. | |||
Ja postawiłabym na diamenty. Za mąż wychodzi się tylko raz więc warto zapamiętać ten dzień i czuć się jak królowa. | |||
Ja postawiłabym na diamenty. Za mąż wychodzi się tylko raz więc warto zapamiętać ten dzień i czuć się jak królowa. | |||
linki reklamowe | |
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |