bizuteria dla panny młodej - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
13:24 14-09-2011  Blondyneczka00
Ja postawiłabym na diamenty. Za mąż wychodzi się tylko raz więc warto zapamiętać ten dzień i czuć się jak królowa.
2.
13:24 14-09-2011  Blondyneczka00
Ja postawiłabym na diamenty. Za mąż wychodzi się tylko raz więc warto zapamiętać ten dzień i czuć się jak królowa.
3.
13:00 14-09-2011  Kama01
A może postaw na biżuterię, którą masz już w rodzinie? Tym sposobem coś starego już będziesz miała.
4.
15:39 13-09-2011  pasart.pl
Najlepiej mieć komplet przygotowany specjalnie na tę okazję. Dobrany do koloru sukienki. Tu obowiązuje prosta zasada: jeśli suknia jest skromna, biżuteria może być nieco bardziej ekstarwagancka, jeśli natomiast suknia jest "wyraźna", lepiej, by ozdoby były mniejsze, klasyczne. Wiele panien młodych zamawia sobie na ślub biżuterię ręcznie robioną lub tworzy coś samodzielnie. ;)
5.
09:02 13-09-2011  ~Kamila32
Ja również kupiłabym cały komplet. Nawet jeśli nie skorzystasz ze wszystkich elementów, zawsze będziesz miała piękne dodatki na co dzień.
6.
23:26 28-02-2011  ~gość
ja miałam skromną sukienkę więc mogłam zaszaleć z biżuteria a firma dyrberg-kern ma nie złe kolekcje więc kolczyki naszyjnik właśnie miałam od nich.
7.
17:01 10-05-2010  ~KasiaS-ce
Ja na ślub kupowałam sobie biżuteria w firmie MaJaS i byłam zadowolona. Polecam ich stronke internetową www.majas.pl
8.
11:40 10-05-2010  ~Anna-k
Mi osobiści przypadła do gustu Biżuteria YES - wyglądała naprawdę bardzo elegancko, i przy tym klasycznie. Według mnie właśnie taką biżuterię powinna mieć panna młoda, beż żadnych udziwnień i ekstrawagancji. No ale to kwestia gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. ja ogólnie miałam dużo biżuterii; uważam, że same kolczyki to za mało. Oprócz kolczyków miałam prześliczną kolię ślubną i bransoletę.
Ania.
9.
13:38 07-02-2010  ~logain
witam.
ostatnio natknalem sie na calkiem ciekawy sklep z bizuteria, duzo ciekawych bransoletek, naszyjnikow i innych rzeczy, na prawde niskie ceny,
Jesli ktos jest zainteresowany niech zajrzy
www.bizutex.pl
10.
00:09 09-12-2009  ~Gosica
http://www.anka-bizuteria-sklep.pl/bizuteria-slubna.html
Zajrzyj tam! Naprawdę śliczną biżuterię tam mają.I niedrogą.
Pozdrawiam i powodzenia na nowej drodze życia życzę!!!

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forum
Ekspert wieszjak.pl

Marlena Giersz

Instruktor fitness i masażysta.
Zostań naszym ekspertem
dukeaeccGarionmfilipinkaja_jagienka
dukeaeccGarionmfilipinkaja_jagienka