Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

~nika 83.8.*.* |
Witam, ja też byłam u pani Elżbiety Grzesiak. Drobne sprawy o których mówiła sprawdziły się, jednak najbardziej mnie interesujące nie sprawdziło sie do dziś:( - może to jeszcze za wcześnie a ja jestem naprawdę mało cierpliwą osobą - byłam u niej w 2008 r i miało sie na 100 % spełnic do 2 lat, ale niestety jak do dziś czyli 20 kwietnia 2010 r nie ma spełnienia i yubolewam bo wątpię czy się spełni | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Szukam dobrej wróżki z Krakowa. Byłam kilka razy u super kobietki w Kielcach ale niestety już nie przyjmuje :( Co do przepowiedni to czasem sami zmieniamy przyszłość, szczególnie wtedy jak wiemy co ma być i nic nie robimy tylko czekamy na "mannę z nieba" :) Czekam na info :) | |||
linki reklamowe | |
~Karolina_z_Krakowa 85.222.*.* |
Polecam Wróżkę Elżbietę, dane kontaktowe na jej stronie tarocistka.pl Z tego co wiem przyjmuje również i u nas, a jako ciekawostkę dodam - ostatnio wyczytałam - że posługuje się talią krakowską ;) | ||
~sabrina 82.160.*.* |
Witam serdecznie od bardzo dawna zajmuję się stawianiem kart,pomoc ludziom w ich problemach to moja pasja oraz powołanie.Wróżę z kart klasycznych (cygańskich-najstarszy i najbardziej wiarygodny sposób)jak i kart tarota.Czasami ludzie dają się oszukac przez nieuczciwe wróżki które za swą usługę wołają astronomiczne kwoty i na dodatek nie posiadają daru oraz odpowiednich kwalifikacji które są niezbędne.Jeśli masz do mnie pytania związane z uczuciami,zyciem zawodowym,życiem rodzinnycm lub jakiekolwiek inne to zapraszam,dzięki kartom mozna uchylic rąbka naszej przyszłości ale nie tylko można ustrzec sie przed problemami ,ponieważ karty nas ostrzegaja ,pomagaja również zrozumiec nas samych.Teraz troszkę o obowiązującej promocji koszt zadania 2 pytań -5zł,brak limitu pytań (czyli zadają państwo ich tyle ile chcą )-10zł ,wszelkie pytania prosze kierowac na email -szerylka@vp.pl -podam państwu dane do przelewu oraz zapytam o panstwa pytania oraz date urodzin -co pomoże mi w sprecyzowaniu wrózby,goraco zapraszam.Sabrina. | ||
~Aga 83.15.*.* |
Witam wszystkich. Czy ktoś z Was był kiedyś u wróżki Ani w miejscowości Jarczew, okolice Żelechowa. Jeżeli tak to proszę o opinie na Jej temat ponieważ zamierzam się do Niej wybrać ale nie wiem czy warto. Dzoęki | ||
~Marcus 10.0.*.* |
Moja żona korzysta z wróżki Erfael. Jak na razie zapewnia mnie że się jej spełnia wszystko. I nie jest droga 20 zł za wróżbę. Jedyny minus że na email pisze. Podobno ta Pani jest z Indii. Ja teraz zamierzam też uczyć się wróżbiarstwa spodobało mi się. Aha email do tej Pani to: erfael@o2.pl Jak mi moja młoda żonka mówiła o wrózeniu to ją wyśmiałem. A teraz w wolnych chwilach wróżę z tarota. | ||
~gość 37.31.*.* |
Ja nie chodzę do żadnej wróżki, tylko czytam horoskopy na pewnej stronie internetowej. I szczerze mówiąc jestem w szoku, bo kilkanaście razy się sprawdziły co do słowa. A ciekawa jestem czy ktoś z was korzystał z porad Wróżbity Macieja bądź Wróżbity Davida? (mają swoje programy w TV) co o nich sądzicie? | ||
linki reklamowe | |
A co myślicie o słynnej Aidzie? Podobno to wróżka VIP-ów. Macie jakieś doświadczenie? | ||
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |