Zadaj pytanie na forum
Zostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~kama_80 192.168.*.* |
Artykuł jest bardzo ciekawy i oczywiście odrazu po przeczytaniu chciałabym mieć taki wykres dla swojego syna, który urodził się 12 marca 2006 roku. Bardzo proszę jeśli byłoby to możliwe o odpowiedź :) Myślę iż takich pytań będzie lawina... | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Popieram - artykuł ciekawy i gratuluję Panie Włodku ojcostwa:). | |||
linki reklamowe | |
Witam i od razu dziękuję za miłe słowa!
---------------------Artykuł jest skierowany właśnie do rodziców, aby mogli się przekonać że można wpłynąć na ludzkie życie poprzez odpowiednie zalecenia oparte na osobistym wykresie człowieka. Celowo posłużyłem się przykładem z życia aby pokazać że to nie są żadne czary tylko potężne narzędzie którym możemy zdziałać wiele dobrego. Jest to szczególnie ważne w początkowej fazie życia dziecka aby zadbać o jego odpowiedni rozwój. Często przeprowadzam analizy dzieci w wieku szkolnym ponieważ wtedy pojawia się najwięcej wątpliwości, problemów i sygnałów mówiących że coś się dzieje złego z młodym człowiekiem. Jednym z ważniejszych czynników którym poświęcam uwagę w analizie jest zdrowie ponieważ żyjemy w czasach nowoczesności która ma też swoje ciemne strony. Analiza jest jak badania kontrolne dzięki którym możemy się przekonać o kondycji naszego organizmu. Tak to mniej więcej wygląda w telegraficznym skrócie :-) Jeśli chodzi o zamówienie analizy to zapraszam zainteresowanych o pisanie na maila żeby nie robić zamieszania na forum. Specjalnie dla pierwszych trzech zarejestrowanych uczestników forum wieszak.pl którzy się zgłoszą uwzględnię rabat ;-) pozdrawiam Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
Witam, a średnio jakiego rzędu to będą kwoty za taką analizę? Pozdrawiam | |||
W tych sprawach, tak jak pisałem w poprzednim poście, proszę pisać do
---------------------mnie na maila (namiary są w moim profilu). Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
Artykuł zbyt ogólnikowy, brakuje mi w ni konkretów. Ale zdaję sobie sprawę że do postawienia konkretnych zaleceń potrzebne są 4FP. | ||
Dokładnie Karolino,
---------------------to jest artykuł dla wszystkich a nie dla znawców FS i 4FP. Jak dobrze się domyśliłaś zalecenia zależą od konkretnych przypadków a na ten temat można napisać niezliczoną ilość książek a nawet prac naukowych. Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
linki reklamowe | |
~Irena 91.203.*.* |
Witam Panie Włodzimierzu i gratuluję drugiego syna ! Chciałabym zapytać czy lepiej jest zrobić analizę dziecku zaraz po urodzeniu czy odczekać kilka lat ? Irena | ||
Witaj Ireno i dziękuję za miłe słowa!
---------------------Jeśli chodzi o czas zrobienia analizy to najlepiej jest ją zrobić od razu, ponieważ w razie potrzeby można już interweniować od pierwszych dni życia poprzez dobór odpowiedniego otoczenia i zachowań rodziców opiekujących się maleństwem. Z wykresu można np odczytać ewentualną wadę wymowy czy trudności z mówieniem albo problemy zdrowotne. Wówczas włączamy wspomaganie w postaci dozowania potrzebnych żywiołów i unikamy tych szkodliwych. Z wcześniejszym przeprowadzeniem analizy wiąże się jeden minus. Chodzi o to że jak się okaże ze mamy do czynienia z wykresem typu specjalnego to nie ma za bardzo jak sprawdzić czy to taki wykres, bowiem dokonuje się tego na podstawie analizy przeszłości. Jest to bardzo trudne wtedy do wykonania i ja posiłkuję się np. wyrocznią I Ching. Mimo wszystko warto mieć wykres swojej pociechy aby pomoc mu w dokonywaniu dobrych wyborów w życiu. pozdrawiam Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||

| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |