1
Przejdź do strony:
» Jak dbać o stawy w trakcie jazdy rowerem
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Być kobietą
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

01:05 26-09-2010
Naprawdę tutaj trzeba bardzo uważać, bo stawy są miejscem szczególnie podatnym na wszelkiego rodzaju kontuzje. Bólu po tym ekscesie nie życzę nikomu... oj straszne to uczucie...
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~Karlos
83.10.*.*

14:22 20-10-2011
cześć,

ja też mam za sobą nieciekawe przejście z kontuzją. wyrzuciło mnie razem z rowerem z hopki na ponad 4 metry. kontakt z ziemią okazał się bardzo bolesny. więzadła w lewym kolanie zerwane, gips, okropny ból. po 4 tygodniach oczywiście rehabilitacja. miałem wrażenie, że po rehabilitacji nie wszystko było tak jak bym sobie tego życzył. na szczęście po krótkiej pielgrzymce po specjalistach spotkałem tego który skierował mnie na terapię PST. Kilka dni w Częstochowskiej klinice (pst-polska.pl) i efekty nie do opisana. Świetna sprawa – polecam.

k
odpowiedz

linki
reklamowe

~sylwek
86.29.*.*

18:53 22-02-2012
fajny, bardzo pomocny artykuł
odpowiedz
~Piotr
83.18.*.*

11:12 18-04-2012
Jestem fizjoterapeutą i często trafiają do mnie osoby ze zwyrodnieniami i ograniczeniami sprawności w stawach. Stawy stworzone są do ruchu, więc i m więcej się będziemy ruszać tym dla nich lepiej. Oczywiście nie należny forsować stawów i nadmiernie ich przeciążać, nosić wygodne, dobrze stabilizujące nogi obuwie oraz stosować profilaktycznie, lub już leczniczo preparaty z kolagenem na wzmocnienie stawów.
odpowiedz
~Robert
83.238.*.*

20:27 22-04-2012
Rozgrzewka jest podstawą, a jeżeli jeździ się dużo warto wspomagać stawy suplementacją z kolagenem
odpowiedz
~Karol
83.18.*.*

17:13 08-05-2012
Rozgrzewka, dieta, dobre obuwie, oraz amortyzatory , a nasze stawy powinny nie doskakiwać w czasie uprawiania sportu. Dodatki z apteki też się mogą przydać :)
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem