Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

jak często się malujecie? wychodzicie gdzieś bez makijazu? bo ja nigdy! | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 83.30.*.* |
ja zawsze bez makijazu i wszedzie...mloda jestem ...to mogie | ||
linki reklamowe | |
~p. 87.206.*.* |
a ja odkąd zrobiłam sobie makijaż permanentny to zawsze wyglądam świetnie i nie muszę się malować za bardzo, oprócz nałożenia podkładu :) Bardzo obawiałam się bólu, ale dano mi znieczulenie i sprawne rączki Pani Ani Zajdel zdziałały cuda | ||
ja tylko kreski i błyszczyk,ale ludzie nie uciekają wiec chyba jest ok ;) | |||
Ja się maluje codziennie bo nie wyobrażam sobie nie mieć na sobie żadnego makijażu. W ciągu dnia raczej jest to delikatny makijaż: delikatny podkład, lekko namalowana kreska czarną kredką na oku i wytuszowane rzęsy (od jakiegoś czasu nie muszę już tuszu nakładać po przedłużyłam i pogrubiłam sobie rzęsy u kosmetyczki). Wieczorem jak gdzieś wychodzę na imprezę albo jakieś spotkanie to wtedy mam zazwyczaj mocniejszy makijaż :) | |||
Makijaż jest ok. Ja zwykle maluje tylko oczy, a na twarz nakładam krem nawilżający (mam suchą skórę), ale często też wychodzę z domu w ogóle nieumalowana. Może ktoś mi polecić jakiś podkład dla kobiet z bardzo suchą skórą, najlepiej nie za drogi? :) | |||
linki reklamowe | |

| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |