Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

Naprawdę duży wpływ na przemianę materii ma nasza dieta. Jesli jemy rzeczy ciezkostrawne, jasne pieczywo i ciezkie sosy a brakuje w codziennych daniach pestek, warzyw i owoców to nie liczmy na cuda | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
ja zamieniłem kilka potraw w ciągu dnia na inne np. sok z marchwi i suszone śliwki no i po kłopocie | |||
linki reklamowe | |
najgorszy problem jest jak dochodzi jeszcze stres wtedy zadne ooce nie pomogą | |||
~mama 192.168.*.* |
a kiedy problem dotyczy dziecka 2,5 letniego, które nie lubi tych wszystkich potraw? walczymy od dwóch mies., jak na razie jest to droga przez mękę, próbujemy różnych potraw, niestety w 99% nie są akceptowane, dlatego w tej chwili jedynie leki popychają wiadomą sprawę. Drogie mamy! jeśli macie podobny kłopot to życzę Wam choćby jedynie najmniejszych sukcesów, które są tak naprawdę ogromne. Drodzy dorośli! prawidłowa dieta potrafi zdziałać cuda, ja również borykałam się z tym problemem. Pozdrawiam wszystkich zakorkowanych i życzę powodzenia!!! | ||
~gość 62.141.*.* |
Ostre pierdy po takiej diecie | ||
~egość 93.105.*.* |
Witam, mam synka 4,5 latka z problemem wypróżniania mamy od małego; lekarze mówią iż do 5 dni jeszcze jest ok.Były dni że nawet co trzy się udawało, ale ostatnio doszło do 14 dni.... Dieta niewiele je z podanych rzeczy.trzeba dużo wytrwałości. Chyba blokada gdzieś w środku jest przyczyna, a może stres? Teraz jedziemy na lekach. Zobaczymy co powie lekarz gastroenterologii. Czasem nie mam już siły.Nie wiem co robić.Ta bezradność jest okropna. Pozdrawiam i życzę powodzenia!!! | ||
linki reklamowe | |

| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |