Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

jeśli śni się pies nawet taki którego przytulamy oznacza to że wśród naszych najbliższych jest jakaś fałszywa osoba. Trzeba zwrócić uwagę na ubarwienie sierści - jasne to blondyn itd. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Karola 95.48.*.* |
pies zawsze jest symbolem dobrego człowieka w zależności od tego co robi we śnie tak należy sen interpretować. Pies jest przyjacielem człowieka, oddany mimo krzywd i zależny od człowieka, dlatego nigdy nie jest symbolem fałszu. Symbolem fałszu są koty, ponieważ są przeciwieństwem psów i zawsze chodzą swoimi drogami. | ||
linki reklamowe | |
~Karola 95.48.*.* |
pies zawsze jest symbolem dobrego człowieka w zależności od tego co robi we śnie tak należy sen interpretować. Pies jest przyjacielem człowieka, oddany mimo krzywd i zależny od człowieka, dlatego nigdy nie jest symbolem fałszu. Symbolem fałszu są koty, ponieważ są przeciwieństwem psów i zawsze chodzą swoimi drogami. | ||
~gość 83.6.*.* |
nie prawda! pies w zależności od tego jak się zachowuje i w zależności od naszych odczuć we śnie może oznaczac osobę-przyjaciela (pies miły, pomaga nam, jest naszym przewodnikiem, ufamy mu) lub wroga/osobę która nam źle życzy (groźny, zły, szczekający, warczący). Zazwyczaj jest to osoba z otoczenia na którą trzeba zwrócić uwagę - przyjaciel lub wróg. Zachowanie psa jest bardo ważne we śnie i w kontekście tego należy tłumaczyć sen. PZDR | ||
~anna 83.30.*.* |
śniło mi się że jechałam samochodem i w prost na mnie biegło 5 kotów,ja je przejechałam!!;-((co to moze znaczyć?? | ||
~Justyna 188.125.*.* |
a mi się dziś śniło że spaliłam we własnym domu koty i myszy w piecu , Co to może znaczyć ? | ||
~gość 83.11.*.* |
25 stycznia zaginął mój ukochany pies... Od tego czasu juz trzy razy sniło mi się, że go znalazłam... CO TO ZNACZY? Był szczeniakiem i własna matka go zjadła.. Czy to mozliwe, że on żyje?? Co oznaczają te sny... | ||
linki reklamowe | |
~gosia 195.150.*.* |
dzis snił mi sie mój piesek i chciałm wiedziec co to znaczy | ||

| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |