1
Przejdź do strony:
» Co znaczy, jeśli śni mi się kot albo pies?
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Ezoteryka
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

14:31 03-11-2010
jeśli śni się pies nawet taki którego przytulamy oznacza to że wśród naszych najbliższych jest jakaś fałszywa osoba. Trzeba zwrócić uwagę na ubarwienie sierści - jasne to blondyn itd.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~Karola
95.48.*.*

16:49 02-01-2012
pies zawsze jest symbolem dobrego człowieka w zależności od tego co robi we śnie tak należy sen interpretować. Pies jest przyjacielem człowieka, oddany mimo krzywd i zależny od człowieka, dlatego nigdy nie jest symbolem fałszu. Symbolem fałszu są koty, ponieważ są przeciwieństwem psów i zawsze chodzą swoimi drogami.
odpowiedz

linki
reklamowe

~Karola
95.48.*.*

16:49 02-01-2012
pies zawsze jest symbolem dobrego człowieka w zależności od tego co robi we śnie tak należy sen interpretować. Pies jest przyjacielem człowieka, oddany mimo krzywd i zależny od człowieka, dlatego nigdy nie jest symbolem fałszu. Symbolem fałszu są koty, ponieważ są przeciwieństwem psów i zawsze chodzą swoimi drogami.
odpowiedz
~gość
83.6.*.*

20:48 02-01-2012
nie prawda! pies w zależności od tego jak się zachowuje i w zależności od naszych odczuć we śnie może oznaczac osobę-przyjaciela (pies miły, pomaga nam, jest naszym przewodnikiem, ufamy mu) lub wroga/osobę która nam źle życzy (groźny, zły, szczekający, warczący). Zazwyczaj jest to osoba z otoczenia na którą trzeba zwrócić uwagę - przyjaciel lub wróg. Zachowanie psa jest bardo ważne we śnie i w kontekście tego należy tłumaczyć sen.
PZDR
odpowiedz
~anna
83.30.*.*

12:34 08-01-2012
śniło mi się że jechałam samochodem i w prost na mnie biegło 5 kotów,ja je przejechałam!!;-((co to moze znaczyć??
odpowiedz
~Justyna
188.125.*.*

09:21 09-02-2012
a mi się dziś śniło że spaliłam we własnym domu koty i myszy w piecu , Co to może znaczyć ?
odpowiedz
~gość
83.11.*.*

10:53 11-02-2012
25 stycznia zaginął mój ukochany pies... Od tego czasu juz trzy razy sniło mi się, że go znalazłam... CO TO ZNACZY? Był szczeniakiem i własna matka go zjadła.. Czy to mozliwe, że on żyje?? Co oznaczają te sny...
odpowiedz

linki
reklamowe

~gosia
195.150.*.*

11:19 17-02-2012
dzis snił mi sie mój piesek i chciałm wiedziec co to znaczy
odpowiedz
1
Przejdź do strony: