Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

~Nati3108 79.190.*.* |
Witam. Jakie sznase ma ten związek? Ja - 31.08.1986 On- 27.03.1987 | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
10 10 1978.MAM DWIE SZWAGIERKI CZY SĄ SZCZERE WOBEC MNIE? | |||
linki reklamowe | |
~zbysiu 91.90.*.* |
po ostatniej twejodpowiedzi o30proc.szans postanowilem podjac poraz juz moze ostatni raz ze wzgledu ciezkiej choroby probe abysmy do siebie wrocili bez wzgledu na to czy dozyje prosze cie o powiedzenie mi prawdy 2rozmowy juz byly ale naprawde nie wiem co o tym myslec a czas mi ucieka zgory dziekuje | ||
~Ola 87.116.*.* |
11.04.1984 ( Kiedy ciąża ? ) | ||
4.09.1988 jaki będzie zbliżający się tydzień...? w czwartek wyjazd z coreczka do szpitala co powiedza lekarze ? | |||
~elizz12 82.28.*.* |
Co sie zapowiada w tym tygodniu | ||
~elizz12 82.28.*.* |
21 04 80 Ela co sie zapowiada w tym tygodniu? | ||
linki reklamowe | |
~Gosia 92.40.*.* |
13.06.1981 co wyjdzie z tej nowej znajomosci? | ||
~krzysiek 83.22.*.* |
7.5.84 | ||
~Nati3108; warunkiem otrzymania wrozby jest odpowiedz tak lub nie lub opisowo ale przeciag 10 dni . Natomiast odpowiem ci czy ma szanse : na przetrwanie tylko 30 procent ale nie przejmuj sie i walcz EWCIA111 niestety nie obie ~zbysiu : zbysiu ..data urodzenia i pytania .odpowiem na co chcesz ale to ze wzgledu na stan zdrowia ten raz. ~Ola : Ola poprosze p rzeczytanie warunkow . wrozba opisowana na 10 dni lub odpowiedz na tka lub nie . dokladna data to okolo pol godziny przemyslen a ja niestety mam u siebie klientow . a w ciazy bedziesz sylwuniakotecek : przperaszam niestety z powodu plagi na ukrainie musialam wyjechac z powodu pomocy rodzinie wiec sie spoznilam . Jak sie sprawy mają ? ~elizz12 na razie widze tylko dzien w dzien pelnię sił życiowych więc nic zlego nie powinno sie dziac .w poniadzialek jakis obrot gotowki wiec dostaniesz pieniadze lub rachunki . ~Gosia : wroc do warunkow darmowej wrozby ~krzysiek : tu gorzej dzien w dzien straty materialne i nie widze konca.we wtorek dostaniesz pieniadze lub rachunki do poplacania.nasteny weekand to w ogole widze od piatku do konca 10 dni klotnie a na sam weekand spadki energii zyciowej .przykro mi . PONAWAIAM WARUNKI OTRZYMANIA DARMOWEJ WRÓŻBY: Mozna ją otrzymac ogolna na 10 dni lub opisowe w granicach 10 dni . badz odpowiedz na pytanie tak lub nie .Aby otrzymac taką wróżbę podajcie swoje imię i datę . Pozdrawiam, | ||
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |