Zadaj pytanie na forum
![]() | Monika HajdukAbsolwentka studiów magisterskich na kierunku Dietetyka na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. |
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~Ela 62.69.*.* |
Ja mam zapytanie, dlaczego na naszych polskich stronkach o makijażu nie ma stronki , która by praktycznie pokazywała jak się robi makijaż! Widziałam coś takiego na włoskiem Necie i jest to super - prowadzi to znana kosmetyczka , pokazuje i komentuje zarazem. Jest to oczywiście bezpłatne i ma szalone powodzenie u pań.A u nas nic takiego nie ma, bynajmniej ja nie znalazłam. Co innego coś widzieć a inaczej o czymś na sucho czytać. Czekam na praktyczne pokazanie makijażu. Pozdrawiam. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~makeupistka 89.229.*.* |
Jest wiele stronek o tematyce makijażu. Są nawet filmiki; np. ladymakeup.pl snobka.pl | ||
linki reklamowe | |
~Makijaż 83.22.*.* |
www.youtube.com/jamajka101 | ||
Moim sposobem na unikanie błędów w makijażu jest ograniczenie się do podstawowych kosmetyków - podkładu, różu i tuszu do rzęs :) Swoją drogą, czy naprawdę nakładacie podkład na szyję i dekolt? | |||
~cynthia 95.49.*.* |
Polecam poradę dotycząca błędów w makijażu ;) Można się dużo dowiedzieć. http://www.zaradni.pl/porada/4040,jak_nie_nalezy_sie_malowac_czyli_bledy_w_makijazu | ||
linki reklamowe | |

| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |