Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~justa 94.254.*.* |
no spoko pomogło mi dzieki xd | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Ewa 192.168.*.* |
Nie co brać tego tak na poważnie:). Prawdziwe FS to tradycyjne FS czyli 4FP jak to ciągle tutaj powtarzają na forum, czasem taka 4 może być dla nas szczęśliwa:). | ||
linki reklamowe | |
I tu masz Ewo całkowitą rację ! Cyfra 4 w Feng Shui wiąże się np. z romansami, czy nauką. A tak ogólnie, to nie należy mieszać różnych nauk ze sobą, w tym przypadku numerologii z Feng Shui. Zresztą chińska numerologia jest trochę odmienna i bazuje na kwadracie Lo Shu. | ||
~Ewa 192.168.*.* |
Często dostępna literatura nt. FS wprowadza wiele zamieszania. I w tym problem. Chociaż z drugiej strony fajnie się ją czyta. Wiadomo, że jeśli ktoś chce mieć dom zgodny z FS to powinien odbyć konsultacje - samemu z książek nie powinno się tego robić. Rzeczywiście numerologia chińska to odrębny temat i równie ciekawy jak FS:). | ||
Pewna znana osoba powiedziała : "Róznica pomiędzy łatwym sposobem i trudnym sposobem, polega na tym, że ten drugi działa." Tak też jest z "łatwym" Feng Shui. | ||
~Ewa 192.168.*.* |
Piękny cytat:) i prawdziwy. | ||
~True 83.24.*.* |
A jak odczytać numer domu:26, a numer mieszkania: 34? Czy te liczby nalezy zsumować? Dziękuję za pomoc | ||
linki reklamowe | |
True,
---------------------ja mieszkam w domu pod numerem 55 i jakoś przędę ;-) 26 lub 34 się kryją przy tym ;-) a tak na poważnie - zamiast się stresować takimi artykułami lepiej poczytaj o prawdziwym czyli Tradycyjnym Feng Shui. głowa do góry! Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
" jak odczytać numer domu:26, a numer mieszkania: 34?" ---------------------------------------------- Jeśli ktoś ma ochotę poznać znaczenia dwucyfrowych liczb w numerologii i zna język angielski, to polecam stronę : http://www.decoz.com/Double-digitNumbers.htm . Np.: 26 - wspaniała dla biznesu i zarządzania. Dobry strateg, pracoholik, ale też często źle sobie radzi w aferach personalnych. | ||
~zbik 83.21.*.* |
pracuje w chińskim zakładzie produkcyjnym cały czas sie zastanawiałem dlaczego są tam linie produkcyjne 1a 1b 2a 2b 3a 3b 5a 5b 6a 6b a nie ma 4a i 4b teraz już wiem | ||
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |