Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

Witam, obawiam się, że nie rozumiesz istoty tematu, w takim razie Ci wytłumaczę ;-) Jeśli chodzi o temat związany z numerami mieszkań to mamy tu do czynienia z normalnym zapisem matematycznym ale znakowym. Jeśli chodzi o sekwencje liczbowe związane z kombinacją He Tu o jakich piszę w moim artykule, sprawa ma się zupełnie inaczej. Tam mamy do czynienia z fizycznym odzwierciedleniem liczb w odpowiedniej ilości ryb. Myślę, że teraz rozumiesz, jaka jest różnica miedzy tymi dwoma sytuacjami ;-) ---
---------------------Ostatnio edytowany: 11:31 30-10-2011 Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
~gość 83.10.*.* |
ja mieszkam w domu pod numerem 55 i jakoś przędę ;-) 26 lub 34 się kryją przy tym ;-) a tak na poważnie - zamiast się stresować takimi artykułami lepiej poczytaj o prawdziwym czyli Tradycyjnym Feng Shui. głowa do góry! Ekspercie, raz o numerach piszesz jak wyzej, a innym razem tak .:http://kobieta.wieszjak.pl/forum/thread/129456,Jakie-znaczenie-ma-akwarium-w-feng-shui-tradycyjnym.htm,2 /> Pańska teoria daje do myślenia :) | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |
~gość 83.10.*.* |
A jak ma się FS w kawalerce, gdy jeden i ten sam pokój jest sypialnią, pokojem gościnnym i gabinetem i jadalnią i nie wiem, czym jeszcze. Nigdzie nie znalazłam nic o kawalerkach i FS. I jeszcze jedno numer mieszkania 6/5 wróży dobrze? Wszystko zależy od wykresu energetycznego jaki posiada mieszkanie, jego układu, osób tam przebywających czy rodzaju pracy, jaką się tam wykonuje. Numery mieszkania możesz sobie darować ;-) Ekspercie, raz o numerach piszesz jak wyzej, a innym razem tak .: href='http://kobieta.wieszjak.pl/forum/thread/129456,Jakie-znaczenie-ma-akwarium-w-feng-shui-tradycyjnym.htm,2 /> Witam, obawiam się, że nie rozumiesz istoty tematu, w takim razie Ci wytłumaczę ;-) Jeśli chodzi o temat związany z numerami mieszkań to mamy tu do czynienia z normalnym zapisem matematycznym ale znakowym. Jeśli chodzi o sekwencje liczbowe związane z kombinacją He Tu o jakich piszę w moim artykule, sprawa ma się zupełnie inaczej. Tam mamy do czynienia z fizycznym odzwierciedleniem liczb w odpowiedniej ilości ryb. Myślę, że teraz rozumiesz, jaka jest różnica miedzy tymi dwoma sytuacjami ;-) Tak, teraz rozumiem :) W przypadku mieszkań mamy do czynienia z fizycznym odzwierciedleniem liczby odpowiedniej ilości mieszkań. :o) | ||
ja mieszkam w domu pod numerem 55 i jakoś przędę ;-) 26 lub 34 się kryją przy tym ;-) a tak na poważnie - zamiast się stresować takimi artykułami lepiej poczytaj o prawdziwym czyli Tradycyjnym Feng Shui. głowa do góry! Ekspercie, raz o numerach piszesz jak wyzej, a innym razem tak .:http://kobieta.wieszjak.pl/forum/thread/129456,Jakie-znaczenie-ma-akwarium-w-feng-shui-tradycyjnym.htm,2 /> Pańska teoria daje do myślenia :) Jeśli ktoś ma kłopoty z myśleniem, to ja już nic na to nie poradzę ;-) Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
~gość 83.11.*.* |
ja mieszkam w domu pod numerem 55 i jakoś przędę ;-) 26 lub 34 się kryją przy tym ;-) a tak na poważnie - zamiast się stresować takimi artykułami lepiej poczytaj o prawdziwym czyli Tradycyjnym Feng Shui. głowa do góry! Ekspercie, raz o numerach piszesz jak wyzej, a innym razem tak .:http://kobieta.wieszjak.pl/forum/thread/129456,Jakie-znaczenie-ma-akwarium-w-feng-shui-tradycyjnym.htm,2 /> Pańska teoria daje do myślenia :) Jeśli ktoś ma kłopoty z myśleniem, to ja już nic na to nie poradzę ;-) | ||
ja mieszkam w domu pod numerem 55 i jakoś przędę ;-) 26 lub 34 się kryją przy tym ;-) a tak na poważnie - zamiast się stresować takimi artykułami lepiej poczytaj o prawdziwym czyli Tradycyjnym Feng Shui. głowa do góry! Ekspercie, raz o numerach piszesz jak wyzej, a innym razem tak .:http://kobieta.wieszjak.pl/forum/thread/129456,Jakie-znaczenie-ma-akwarium-w-feng-shui-tradycyjnym.htm,2 /> Pańska teoria daje do myślenia :) Jeśli ktoś ma kłopoty z myśleniem, to ja już nic na to nie poradzę ;-) Wytłumaczyłem wyżej i prościej się raczej nie da. Jeśli tego nie rozumiesz, masz kłopoty z myśleniem - ot co. Nie wykorzystuj możliwości pisania anonimowo do obrażania innych ludzi bo tak postępują zwykli internetowi trolle. Prawdopodobnie gdyby nie taka możliwość, to nie napisałbyś tu ani jednego słowa. Jeśli chcesz ze mną dyskutować to zachowuj się jak należy i uzasadniaj swoje zdanie, inaczej nie będę miał ochoty ci odpowiadać na jakiekolwiek pytanie. Jeszcze jedno: to, że ja nie widzę twojego całego IP, nie oznacza, że jesteś nie do namierzenia i jeżeli trzeba będzie to ktoś z redakcji zajmie się twoją osobą i wtedy odechce ci się personalnych ataków. miłego dnia Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
~gość 83.22.*.* |
ja mieszkam w domu pod numerem 55 i jakoś przędę ;-) 26 lub 34 się kryją przy tym ;-) a tak na poważnie - zamiast się stresować takimi artykułami lepiej poczytaj o prawdziwym czyli Tradycyjnym Feng Shui. głowa do góry! Ekspercie, raz o numerach piszesz jak wyzej, a innym razem tak .:http://kobieta.wieszjak.pl/forum/thread/129456,Jakie-znaczenie-ma-akwarium-w-feng-shui-tradycyjnym.htm,2 /> Pańska teoria daje do myślenia :) Jeśli ktoś ma kłopoty z myśleniem, to ja już nic na to nie poradzę ;-) Wytłumaczyłem wyżej i prościej się raczej nie da. Jeśli tego nie rozumiesz, masz kłopoty z myśleniem - ot co. Nie wykorzystuj możliwości pisania anonimowo do obrażania innych ludzi bo tak postępują zwykli internetowi trolle. Prawdopodobnie gdyby nie taka możliwość, to nie napisałbyś tu ani jednego słowa. Jeśli chcesz ze mną dyskutować to zachowuj się jak należy i uzasadniaj swoje zdanie, inaczej nie będę miał ochoty ci odpowiadać na jakiekolwiek pytanie. Jeszcze jedno: to, że ja nie widzę twojego całego IP, nie oznacza, że jesteś nie do namierzenia i jeżeli trzeba będzie to ktoś z redakcji zajmie się twoją osobą i wtedy odechce ci się personalnych ataków. miłego dnia Szanowny EKSpercie, pisząc anonimowo ponoszę taką samą odpowiedzialność jak Pan. Jeżeli chodzi o daneo sobowe, to istnieje coś takiego jak Ustawa o ochronie danych osobowych i mam prawo z niej korzystać. Jeżeli ma Pan jakieś uwagi dotyczące osób, to proszę zgłaszać odpowiednim władzą. Pańskie zachowanie wyczerpuje, naruszenie moich dóbr osobistych, wzywam do zaniechania. Przechodzę do tematu, bo dyskusję na temat mojej osoby uważam za zakończoną. Jeżeli chodzi o liczbę rybek w akwarium, to zasada 1-6 bądź6-1 jest prawdziwa. Kombinacja He To jest wykorzystywana w wyborze piętra, numeru mieszkania. Joey Yap opisuje to w swoich książkach. | ||
linki reklamowe | |

| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |