Wieszjak.pl
Panorama Firm
 Moda i urodaUroczystościDzieckoByć kobietąEzoterykaZdrowieDietyKuchniaNarzędziaForum
1
Przejdź do strony:
» Zwracanie uwagi w mailach
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Uroczystości
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

11:34 27-01-2009
Jak zwrócić kolegom z pracy uwagę, aby nie przesyłali mi maili "tasiemców" typu: łańcuszki szczęścia, maile promocyjne czy inne niby śmieszne wiadomości.
  zgłoś naruszenie regulaminu

09:05 04-02-2009
Po prostu napisz do nich maila z prośbą o nieprzysyłanie takich tasiemców. Myślę, że to zrozumieją. Z drugiej strony przemyśl to - możesz łatwo wykluczyć się z grupy.

linki
reklamowe

12:13 11-02-2009
Jurand ma rację - możesz "wypaść" z grupy dlatego jesli nie dostajesz ich często lepiej się nie odzywać tylko skasować :)

23:02 13-02-2009
a czemu miałby się nie odzywać, skoro to przeszkadza ?
myślę, że koledzy powinni to uszanować
Doradca Wieszjak.pl

18:38 17-02-2009
Jeśli używasz Microsoft Outlook 2007 możesz stworzyć regułę by takie wiadomości automatycznie szły do kosza lub np. innego wskazanego folderu. Przyjaciele nic nie będą wiedzieli a ty będziesz miał spokój. Na wiadomości klikasz PPM pokarze ci się pasek wyboru wybierz utwórz regułę kliknij. Teraz możesz wybrać sposób postępowania. Pod napisem: 1. Po otrzymaniu wiadomości e-mail spełniającej wszystkie wybrane warunki(zaznacz odpowiednie). 2.Wykonaj następujące czynności (zaznacz odpowiednie- tu znajdziesz m.in. przenieś element do folderu i wskaż folder.

08:17 20-02-2009
Wielkie dzięki MaLaMi!

15:58 26-11-2009
A jak zwrócić uwagę partnerowi biznesowemu, z którym rozmawiamy mailowo? Zawsze podpisuję się imieniem i nazwiskiem, a on przekręcił moje imię, zakodował to sobie i tak się do mnie zwraca. Powinnam w ogóle mu zwrócić na to uwagę? Jeśli tak, to jak mam to napisać żeby się nie obraził?

linki
reklamowe

10:03 27-11-2009
myślę że jak to nie ma dużego znaczenia dla sprawy, o której rozmawiacie, to trzeba przymknąć na to oko, a jak sie spotkacie osobiscie, wtedy można wszystko grzecznie naprostować
1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Newsletter Moda i Uroda - zamówKalkulator BMI
Trendy 2011/2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
Dołącz do naszego grona