Zadaj pytanie na forum
![]() | Izabela DziugiełPsycholog , psychoterapeuta, trener umiejętności psychospołecznych z Przystani Psychologicznej. |
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

Jak zwrócić kolegom z pracy uwagę, aby nie przesyłali mi maili "tasiemców" typu: łańcuszki szczęścia, maile promocyjne czy inne niby śmieszne wiadomości. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Po prostu napisz do nich maila z prośbą o nieprzysyłanie takich tasiemców. Myślę, że to zrozumieją. Z drugiej strony przemyśl to - możesz łatwo wykluczyć się z grupy. | |||
linki reklamowe | |
Jurand ma rację - możesz "wypaść" z grupy dlatego jesli nie dostajesz ich często lepiej się nie odzywać tylko skasować :) | |||
a czemu miałby się nie odzywać, skoro to przeszkadza ? myślę, że koledzy powinni to uszanować | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
Jeśli używasz Microsoft Outlook 2007 możesz stworzyć regułę by takie wiadomości automatycznie szły do kosza lub np. innego wskazanego folderu. Przyjaciele nic nie będą wiedzieli a ty będziesz miał spokój. Na wiadomości klikasz PPM pokarze ci się pasek wyboru wybierz utwórz regułę kliknij. Teraz możesz wybrać sposób postępowania. Pod napisem: 1. Po otrzymaniu wiadomości e-mail spełniającej wszystkie wybrane warunki(zaznacz odpowiednie). 2.Wykonaj następujące czynności (zaznacz odpowiednie- tu znajdziesz m.in. przenieś element do folderu i wskaż folder. | |||
Wielkie dzięki MaLaMi! | ||
A jak zwrócić uwagę partnerowi biznesowemu, z którym rozmawiamy mailowo? Zawsze podpisuję się imieniem i nazwiskiem, a on przekręcił moje imię, zakodował to sobie i tak się do mnie zwraca. Powinnam w ogóle mu zwrócić na to uwagę? Jeśli tak, to jak mam to napisać żeby się nie obraził? | ||
linki reklamowe | |
myślę że jak to nie ma dużego znaczenia dla sprawy, o której rozmawiacie, to trzeba przymknąć na to oko, a jak sie spotkacie osobiscie, wtedy można wszystko grzecznie naprostować | ||

| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |