Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

~gość 82.210.*.* |
solenizantka to chyba w dniu imienin Urodziny obchodzi jubilatka/jubilat. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~asystent 192.168.*.* |
Dziękuję za czujność - już poprawiam:-) | ||
linki reklamowe | |
~gość 195.47.*.* |
Szkoda ze nie ma tu mniej oficjalnych zaproszeń, coś z jajem by sie przydało, takie niestandardowe, jakich w necie mało. np. ja na swoje 30 urodziny zrobiłam takie zaproszenie: Młoda, seksowna trzydziestoletnia, w kwiecie wieku, z duszą nastolatki, z młodzieńczym urokiem, z bagażem doświadczeń, lecz zawsze pogodnie nastawiona do życia, z wyobraźnią, wiekową mądrością, z błyskiem w oczach, wcale nie taka stara (prawie młoda), spełniona, z marzeniami, pragnie się zregenerować wraz z koleżanką .... równie młodą trzydziestoletnią w Regeneracji* już ... stycznia godz. ..., łącząc swoje siły, zapraszając sprzymierzone rzesze przyjaciół, by w tym dniu zrobić rachunek sumienia, pozbierać się do kupy i zacząć nowe życie z trójką naprzodzie !!! W programie: 1. Na wejściu każdy uczestnik imprezy dostanie wyjątkowy, imprezowy gadżet. 2. Będzie wykład poświecony mądrości, jaką się zdobywa przekraczając Ten wiek. Wykład prowadzony będzie przez młode trzydziestoletnie, ........ i ......... Do wykładu będzie dołączony specjalny pokaz slajdów jak rosnąć by wyrosnąć na młodą seksowną trzydziestolatkę. 3. Kurs tańca nieskoordynowanego prowadzony przez wszystkich uczestników, pokazujących różne techniki wygibania się w różne strony. 4. Nieoficjalne mistrzostwa świata w niekontrolowanym spożyciu, oraz prezentacja wpływu alkoholu na obniżenie IQ. 5. O godzinie 23.00, specjalna niespodzianka dla gości!!!! Coś, co się wam na pewno spodoba! 6. O 24.00 Tort. To będzie dopiero zajebisty tort. Ten, kto zna Agnieszkę od strony pieczenia tortów, niech wie, że teraz przejdzie samą siebie. Proszę o potwierdzenie przybycia albo nie bycia, co pozwoli mi na określenie liczby uczestników. Moje niezobowiązujące życzenie, dla tych, którzy chcą: Ponieważ są to moje 30-ste urodziny, a takie urodziny obchodzi się raz w życiu, mam jedno życzenie dla tych chętnych gości, którzy mają wewnętrzne zacięcie do wymyślania i tworzenia różnych rzeczy. Chciałabym dostać od was kartki z życzeniami z okazji tych wyjątkowych urodzin, ale mam prośbę: mają to być kartki własnoręcznie zrobione, stawiam na waszą kreatywność i nieokiełznaną wyobraźnię. Serdecznie zapraszamy, | ||
~marlena z belgi 84.196.*.* |
HEI POZDRAWIAM SERDECZNIE .NORMALNIE DE BEST MIALAM PROBLEM Z NAPISANIEM ZAPROSZENIA DO MOICH FANTASTYCZNYCH PRZYJACIOL NA MOJE 42 URODZINY A CHCIALAM TO ZROBIC .Z JAJEM DLATEGO BARDZO DZIEKUJE POMOGLAS MI ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJNAJLEPSZEGO MARLENA Z BELGI | ||
~gośc* 188.147.*.* |
witam serdecznie fajna strona fajne komentarze a macie jeszcze jakieś propozycje zaproszeń dla dzieci skorzystałabym pozdrawiam Małgosia | ||
~becia 87.250.*.* |
ja dla mamy zaproszenie na urodziny zrobiłam takie: Szykuje się wyśmienita zabawa, aby jednak wszystko było idealne musicie zjawić się na niej w doborowym nastroju i ciałem pełnym pozytywnej energii. Więc serdecznie zapraszam na długo planowaną i dopiętą na ostatni guzik zabawę z okazji moich ... urodzin! Według planu zaczynamy imprezę w ... o godzinie ... Jak się to wszystko zakończy | ||
~becia 87.250.*.* |
Szykuje się wyśmienita zabawa, aby jednak wszystko było idealne musicie zjawić się na niej w doborowym nastroju i ciałem pełnym pozytywnej energii. Więc serdecznie zapraszam na długo planowaną i dopiętą na ostatni guzik zabawę z okazji moich ... urodzin! Według planu zaczynamy imprezę w ... o godzinie .... Jak się to wszystko zakończy | ||
linki reklamowe | |
Szykuje się wyśmienita zabawa, aby jednak wszystko było idealne musicie zjawić się na niej w doborowym nastroju i ciałem pełnym pozytywnej energii. Więc serdecznie zapraszam na długo planowaną i dopiętą na ostatni guzik zabawę z okazji moich ... urodzin! Według planu zaczynamy imprezę w ... o godzinie ... Jak się to wszystko zakończy | |||
zakończy | |||
nie wiem, ale liczę na niezapomniane wrażenia z udanej zabawy! Nie może Was zabraknąć, dlatego nie zastanawiajcie się, jesteście zaproszeni i wykorzystajcie to! Odmowy nie przyjmuję! Z pozdrowieniami Jubilatka ... | |||
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |