Przejdź do strony:
» Zaproszenia urodzinowe
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Uroczystości
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~gość
82.210.*.*

18:40 17-11-2009
solenizantka to chyba w dniu imienin
Urodziny obchodzi jubilatka/jubilat.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~asystent
192.168.*.*

10:44 02-12-2009
Dziękuję za czujność - już poprawiam:-)
odpowiedz

linki
reklamowe

~gość
195.47.*.*

10:29 12-01-2010
Szkoda ze nie ma tu mniej oficjalnych zaproszeń, coś z jajem by sie przydało, takie niestandardowe, jakich w necie mało. np. ja na swoje 30 urodziny zrobiłam takie zaproszenie:
Młoda, seksowna trzydziestoletnia, w kwiecie wieku, z duszą nastolatki, z młodzieńczym urokiem, z bagażem doświadczeń, lecz zawsze pogodnie nastawiona do życia, z wyobraźnią, wiekową mądrością, z błyskiem w oczach, wcale nie taka stara (prawie młoda), spełniona, z marzeniami, pragnie się zregenerować wraz z koleżanką .... równie młodą trzydziestoletnią w Regeneracji* już ... stycznia godz. ..., łącząc swoje siły, zapraszając sprzymierzone rzesze przyjaciół, by w tym dniu zrobić rachunek sumienia, pozbierać się do kupy i zacząć nowe życie z trójką naprzodzie !!!

W programie:

1. Na wejściu każdy uczestnik imprezy dostanie wyjątkowy, imprezowy gadżet.
2. Będzie wykład poświecony mądrości, jaką się zdobywa przekraczając Ten wiek. Wykład prowadzony będzie przez młode trzydziestoletnie, ........ i ......... Do wykładu będzie dołączony specjalny pokaz slajdów jak rosnąć by wyrosnąć na młodą seksowną trzydziestolatkę.
3. Kurs tańca nieskoordynowanego prowadzony przez wszystkich uczestników, pokazujących różne techniki wygibania się w różne strony.
4. Nieoficjalne mistrzostwa świata w niekontrolowanym spożyciu, oraz prezentacja wpływu alkoholu na obniżenie IQ.
5. O godzinie 23.00, specjalna niespodzianka dla gości!!!! Coś, co się wam na pewno spodoba!
6. O 24.00 Tort. To będzie dopiero zajebisty tort. Ten, kto zna Agnieszkę od strony pieczenia tortów, niech wie, że teraz przejdzie samą siebie.

Proszę o potwierdzenie przybycia albo nie bycia, co pozwoli mi na określenie liczby uczestników.

Moje niezobowiązujące życzenie, dla tych, którzy chcą:
Ponieważ są to moje 30-ste urodziny, a takie urodziny obchodzi się raz w życiu, mam jedno życzenie dla tych chętnych gości, którzy mają wewnętrzne zacięcie do wymyślania i tworzenia różnych rzeczy. Chciałabym dostać od was kartki z życzeniami z okazji tych wyjątkowych urodzin, ale mam prośbę: mają to być kartki własnoręcznie zrobione, stawiam na waszą kreatywność i nieokiełznaną wyobraźnię.

Serdecznie zapraszamy,
odpowiedz
~marlena z belgi
84.196.*.*

11:15 15-01-2010
HEI POZDRAWIAM SERDECZNIE .NORMALNIE DE BEST MIALAM PROBLEM Z NAPISANIEM ZAPROSZENIA DO MOICH FANTASTYCZNYCH PRZYJACIOL NA MOJE 42 URODZINY A CHCIALAM TO ZROBIC .Z JAJEM DLATEGO BARDZO DZIEKUJE POMOGLAS MI ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJNAJLEPSZEGO
MARLENA Z BELGI
odpowiedz
~gośc*
188.147.*.*

14:21 26-01-2010
witam serdecznie fajna strona fajne komentarze a macie jeszcze jakieś propozycje zaproszeń dla dzieci skorzystałabym pozdrawiam Małgosia
odpowiedz
~becia
87.250.*.*

16:22 17-02-2010
ja dla mamy zaproszenie na urodziny zrobiłam takie:

Szykuje się wyśmienita zabawa, aby jednak wszystko było idealne musicie zjawić się na niej w doborowym nastroju i ciałem pełnym pozytywnej energii. Więc serdecznie zapraszam na długo planowaną i dopiętą na ostatni guzik zabawę z okazji moich ... urodzin!

Według planu zaczynamy imprezę w ... o godzinie ...
Jak się to wszystko zakończy
odpowiedz
~becia
87.250.*.*

16:24 17-02-2010
Szykuje się wyśmienita zabawa, aby jednak wszystko było idealne musicie zjawić się na niej w doborowym nastroju i ciałem pełnym pozytywnej energii. Więc serdecznie zapraszam na długo planowaną i dopiętą na ostatni guzik zabawę z okazji moich ... urodzin!

Według planu zaczynamy imprezę w ... o godzinie ....
odpowiedz

linki
reklamowe

16:29 17-02-2010

Według planu zaczynamy imprezę w ... o godzinie ...
odpowiedz

16:30 17-02-2010
zakończy
odpowiedz

16:30 17-02-2010
nie wiem, ale liczę na niezapomniane wrażenia z udanej zabawy!
Nie może Was zabraknąć, dlatego nie zastanawiajcie się, jesteście zaproszeni i wykorzystajcie to!

Odmowy nie przyjmuję!
Z pozdrowieniami
Jubilatka ...
odpowiedz
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forum