Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

~Krystyna 93.105.*.* |
Witam,chciałam powiedziec,ze równiez mam cienie pod oczami oraz worki od kilku lat ,ze z korektorem się nie rozstaje wogóle .Jestem alergiczką od dziecinstwa ,mam równiez kamicę nerkowa oraz przewlekłe zapalenie tarczycy od 10 lat i jestem pacjentką lekarza endokrynologa od 10 lat .Myslę,ze to jest wina choroby tarczycy te cienie i worki pod oczami, ale dodam tez ,ze gdy dochodzi prócz cieni i sinców oraz worków pod oczami jeszcze puchnięcie powiek to napewno jest winna tarczyca.Moja mama chorowała na nadczynnosc tarczycy kilkanascie lat ,niestety zmarła 1,5 roku temu ale była leczona jodem a pózniej przyjmowała hormon tarczycy i zawsze miała okropne since pod oczami i worki, jakby tylko ciagle płakała i nie spała wogóle w nocy.Myslę,ze to wina zle pracującej tarczycy, ale zapytam jeszcze na kolejnej wizycie lekarza endokrynologa czy to prawda.Pozdrawiam! | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~ALa 92.55.*.* |
www.overhere.blog.onet.pl - tam jest trochę sposobów | ||
linki reklamowe | |
Ja mam ten problem, może nie worki a cienie pod oczami. Kiedyś, dawno temu usłyszałam o możliwości wstrzyknięcia w te miejsca lipidów żeby je zlikwidować. Czy któraś z Was słyszała o takim zabiegu? Gdzie można go wykonać i czy jest skuteczny? | |||
linki reklamowe | |
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |