Przejdź do strony:
» worki pod oczami
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Moda i uroda
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~Krystyna
93.105.*.*

18:01 07-03-2010
Witam,chciałam powiedziec,ze równiez mam cienie pod oczami oraz worki od kilku lat ,ze z korektorem się nie rozstaje wogóle .Jestem alergiczką od dziecinstwa ,mam równiez kamicę nerkowa oraz przewlekłe zapalenie tarczycy od 10 lat i jestem pacjentką lekarza endokrynologa od 10 lat .Myslę,ze to jest wina choroby tarczycy te cienie i worki pod oczami, ale dodam tez ,ze gdy dochodzi prócz cieni i sinców oraz worków pod oczami jeszcze puchnięcie powiek to napewno jest winna tarczyca.Moja mama chorowała na nadczynnosc tarczycy kilkanascie lat ,niestety zmarła 1,5 roku temu ale była leczona jodem a pózniej przyjmowała hormon tarczycy i zawsze miała okropne since pod oczami i worki, jakby tylko ciagle płakała i nie spała wogóle w nocy.Myslę,ze to wina zle pracującej tarczycy, ale zapytam jeszcze na kolejnej wizycie lekarza endokrynologa czy to prawda.Pozdrawiam!
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~ALa
92.55.*.*

21:38 22-05-2010
www.overhere.blog.onet.pl - tam jest trochę sposobów
odpowiedz

linki
reklamowe

15:54 05-08-2010
Ja mam ten problem, może nie worki a cienie pod oczami. Kiedyś, dawno temu usłyszałam o możliwości wstrzyknięcia w te miejsca lipidów żeby je zlikwidować. Czy któraś z Was słyszała o takim zabiegu? Gdzie można go wykonać i czy jest skuteczny?
odpowiedz

linki
reklamowe

Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
dukeaeccGarionmfilipinkaja_jagienka