Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | ja_jagienka | kw02 | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~Beti 192.168.*.* |
Czym kierować się przy nakładaniu siatki na mieszkanie? Drzwiami, czy kierunkami - jest wiele szkół w tym temacie. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Jeśli już to kierunkami. Jednak najdokładniejszą metoda badania energii w domu jest Wędrująca Gwiazda, ponieważ bierze ona pod uwagę również czas. Ta metoda jest bardzo przejrzyście opisana w książce wielokrotnie już tu wspominanej : "Feng Shui dla Żółtodziobów".
---------------------Senior Practitioner FSRC Canada Konsultacje i szkolenia Feng Shui i Ba Zi | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
linki reklamowe | |
witam! mam problem z tą siatką, niby w polu kariery powinno stać akwarium, ale moje pole kariery wypada na pokój w którym śpimy z mężem, a w tym miejscu z kolei nie może być żywiołu wody... jestem zielona i nie mam pojęcia jak to rozwiązać. czy ktoś kto sie na tym zna pomoże? dziękuję | |||
i co wtedy jak pole dzieci przypada na łazienkę? totalne dno to moje mieszkanie.. no chyba ze sie na tym nie znam a da sie cos zrobic. | |||
~gość 83.5.*.* |
Witam Pani Agnieszko, wszystko - w Pani mailach - wskazuje na to, że faktycznie zna się Pani ...na czymś innym, ale nie na Feng Shui ;-) (na szczęscie znajomość Feng Shui co prawda przydatna, nie jest jednak obowiązkowa). Jeżeli naprawdę Pani pyta, to proszę posłuchać, tylko uwaga, zamierzam właśnie całkowicie podważyć Pani fengsfallusową wiedzę. Po pierwsze: czegoś takiego jak pole kariery, dzieci, slawy, zwiazków, czy co tam jeszcze ...w Feng Shui nie ma. Choć jest i owszem w "feng shui", albo "pop feng shui". Nie tak sie przestrzen analizuje! Te zasady są bardziej zlozone ,ale na szczęście mozna sie ich nauczyc. Po drugie: Z wodą, zwłaszcza w postaci otwartych a głębokich zbiorników, lepiej uważać. Tak, nie powinny znajdować się w sypialni. Oto podpowiedz: a. woda (zbiornik, nie mylić z łazienką, jako pomieszczeniem) na ogoł może być w jednym z 4 rejonów geograficznych: północ, południowy wschód, południowy zachód i wschód. b. z wyzej wymienionych, w roku 2010 nie dajemy wody na południowym zachodzie, c. w tym roku, z tych 4 wyżej wymienionych, najlepszy na wodę (jesli już bardzo Pani to akwarium chce miec) jest wschód ...zwlaszcza jesli jest to miejsce o charakterze Yang - aktywne, jasne, np. wejście, pokój dzienny, pokój do pracy. d. ale na zewnątrz (tego wschodu) nie może być żadnego sha qi. Pani Agnieszko, jakkolwiek to zabrzmi: jeśli temat naprawdę Panią interesuje i chce Pani zasady Feng Shui stosować bez palpitacji serca ...to zapraszam na kursy. Inaczej się nie da. W przeciwnym razie się błądzi "jak dziecko we mgle". Sprawdziłam jakiś czas temu ;-) z poważaniem, Anna Sztandera Konsultantka Feng Shui i BaZi www.masterconsulting.pl | ||
Witam ponownie ;-) do poprzedniego maila wkradl sie szczególnej natury chochlik...;-)))) z całą pewnością Freud (i nie tylko on) jakoś by to skomentował, podobno, jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze ...lub o seks ;-) moją swiadomą intencją było napisanie "fengsfallusowy" ,a że wyszło inaczej ...hmmm. Moze dlatego, że piszę wieczorową porą ?? ;-))) serdecznie pozdrawiam Anna Sztandera | ||
Do trzech razy sztuka: najwyrazniej slownik w tym programie takie chochliki robi ;-) to rozbierzmy "ten wyraz na 3 części" (no bo przeciez nie "czlonki" ;-) chodzilo o przymiotnik odrzeczownikowy: feng shui owy . ciekawe jak teraz ten "wyraz" się zapisze pozdrawiam nieustajaco, Anna Sztandera | ||
linki reklamowe | |
Witam Pani Aniu, ile kosztuje taki kurs? | ||
Pani Kamo, Mysle, że jesli chodzi o kursy to lepszy bedzie kontakt bezpośredni. Oczywiście zapraszam ;-) Anna Sztandera biuro@masterconsulting.pl | ||
Kamo, są też (oprócz droższych kursów modułowych) kursy korespondencyjne połączone z listą dyskusyjną :o)
---------------------Szczegóły na mojej stronie internetowej. Senior Practitioner FSRC Canada Konsultacje i szkolenia Feng Shui i Ba Zi | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |