Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~Beti 192.168.*.* |
Ciekawy artykuł. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Witam,
---------------------prawdę mówiąc , nie przeczytałem tego artykułu do końca a to dlatego że trafiłem w trakcie na takie oto zdanie : "Przede wszystkim należy wystrzegać się liczby 4, która symbolizuje śmierć." Niestety nie ma to nic wspólnego z autentycznym Feng Shui i jest to straszenie, które źle wpływa na obraz tej mądrej sztuki. pozdrawiam Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
![]() | zgłoś naruszenie regulaminu![]() | ||
linki reklamowe | |
~Beti 192.168.*.* |
Mi się wydaje, że warto jednak mieć na uwadze wszystkie szkoły FS...nie tylko tradycyjne. Owszem każdy może mieć swoje zdanie na ten temat:). | ||
Tak Beti, trzeba dać szanse wszystkim. Jednak wiedza musi być podzielona na szufladki bo często jest tak że zalecenia jednej szkoły kłócą się z drugą.
---------------------Nie można tego wrzucić do jednego worka bo robi się zamieszanie. W swojej pracy mam do czynienia z klientami, a w zasadzie z ofiarami konsultantów, którzy nie znają podstaw FS i wciskają im jakieś zabobony - właśnie coś w stylu tej "4-ki". Wydaje mi się że tu najwięcej do powiedzenia ma praktyka a nie teoria. Ta druga potrafi zrobić sporo krzywdy. Wierz mi, ja po prostu wiem o czym mówię :-) Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
~Beti 192.168.*.* |
Pewnie ma Pan rację. W końcu FS powiązane jest mocną z tradycją Chin...a w Chinach wystrzegają się 4....dlaczego? | ||
Sprawa tej czwórki jest bardzo śmieszna ponieważ wymowa liczby cztery przypomina słowo "śmierć" i dlatego powstał taki zabobon.
---------------------Pozdrawiam i zapraszam. inż. Włodzimierz Buliński konsultant Feng Shui i Ba Zi Practitioner FSRC Canada www.fengshuiwlade.com | ||
~desperada 83.9.*.* |
rozmowa u szefa, jakie kolory unikac | ||
linki reklamowe | |
~sztetke 95.155.*.* |
różu majtkowego :D | ||

| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |