przedłużanie rzęs   (http://kobieta.wieszjak.pl/forum/thread/16214,przedluzanie-rzes.htm)

promqueen - 14:49 19-01-2010
Zastanawiam się czy któraś z Was sobie robiła kiedyś zabieg przedłużania rzęs. Ja sama przez długi czas się nad tym zastanawiałam i w końcu po namowie Pani Magdy ze Studia Kleopatra (w Warszawie) zdecydowałam się na to i powiem szczerze, że chyba będę częściej sobie to robiła. Po pierwsze nie tracę czasu codziennie rano na szczotkowanie i tuszowanie swoich rzęs, po drugie są gęste i po trzecie nie muszę zmywać sobie tuszu z rzęs przed pójściem spać, a czynności tej nie lubię bardzo! :) Co o tym sądzicie?
iszka - 15:03 21-01-2010
a nie wyglądają nienaturalnie? sztuczne rzęsy kojarzą mi się z wybiegami mody
~Dominika - 11:45 28-01-2010
Nie, rzęsy wyglądają prześlicznie. Wiem, bo sama przedłużam już od paru miesięcy i nie wyobrażam sobie aby wrócić do moich cienkich i jasnych i dziennie je malować. Są fantastyczne :)
michalina26 - 08:43 10-03-2010
A czy to przypadkiem nie boli? Czy taki zabieg trwa długo?
modna - 12:59 16-06-2010
Myślę, że to miejsce, o którym pisze promqueen jest jednym z lepszych, w jakich warto robić taki zabieg. Metoda xtreme lashes jest bezbolesna, z tego co wiem to może trwać do 2, 3 godzin, ale opłaca się, bo rzęsy długo się trzymają, nic to nie boli, bo każda syntetyczna rzęsa przyczepiana jest do naturalnej, a nie do powieki.
bee3103 - 14:41 23-06-2010
Nie zgodziłaby się ze stwierdzeniem, że przedłużanie rzęs wygląda nienaturalnie, chyba wszystko zależy od tego, jaką metodę się wybierze, bo jeśli zabieg przedłużania rzęs jest zrobiony w sposób profesjonalny to nie wydaje mi się, żeby wyglądało to nienaturalnie.
Co do miejsc, gdzie się wybrać na przedłużanie rzęs to ostatnio trafiłam na ofertę studia Fanaberya, czy któraś z was może już tam była i może się ze mną podzielić wrażeniami ??

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
dukeaeccGarionmfilipinkaja_jagienka
dukeaeccGarionmfilipinkaja_jagienka
Dołącz do naszego grona