Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~lilith black moon .. 94.40.*.* |
byłem u tej całej Lilith black moon z http://www.okulta.com.pl/ nic nie dało, nie pomogło a tylko straciłem kase i nerwy na czekanie..... jak dla mnie kazda wróżka to oszustka. tak na forach ją chwalili. ten komunikat jest dla osob zdesperowanych aby nie szły tą drogą, bo mozecie wiecej stracic niz kasę. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~asia 95.41.*.* |
Ta cała lilith to zwykła oszustka która naciągnęła na swoje bajki i kłamstwa już sporo ludzi Trzymajcie się od niej z daleka jeżeli nie chcecie stracić swoich pieniędzy Na różnych stronach blogach forach itp. non stop zmienia imiona nazwiska daty swojego urodzenia miejsce zamieszkania maile telefony itp. celem uniknięcia ewentualnej konfrontacji z niezadowolonymi klientami którzy zazwyczaj po jakimś czasie orientują się że zostali najzwyczajniej w świecie przez nią oszukani Czasami podaje się za Ukrainkę Wielokrotnie została też wyrzucona z wielu for za kradzieże cudzych tekstów zaczerpniętych z różnych publikacji książek itd jak i też sianie zamętu kłótnie wyzwiska i oczernianie ludzi zamieszczanie ich zdjęć na stronach internetowych i naśmiewanie się z nich! szantaż i tu uwaga.....próby zwykłego zastraszania!!! (uważajcie na swoje dane osobowe!!!) Do tego po jej ostatniej "akcji " naciągnięcia wielu osób na swe pseudo ezoteryczne oferty po której zrobiła się niemała afera - oczywiście za pieniądze - zmieniła dotychczasowy nick z lilith666_vip na lilith black moon Przez pewien okres zawiesiła swą działalność po tym jak cała sprawa wyszła na jaw że wszystko to była jedna wielka bujda na resorach mająca na celu tylko i wyłącznie kradzież pieniędzy a teraz ponownie znów stara się wznowić swe oszukańcze praktyki....................LILITH BLACK MOON TO OSZUSTKA!!! Ps Jezeli ktos pisze cokolwiek pochwalnego na temat lilith to jest to ona sama! | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |