Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | Garion | mfilipinka | ja_jagienka |

Stosowałam tę dietę dosłownie parę dni. Zrzuciłam ok. dwa kilogramy ale nie czułam się zbyt dobrze. Teraz stosuję prosta zasadę ŻPM :) | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~ola 213.238.*.* |
fakt chudnie się ,ale nikomu nie poleca.:((( W trakcie diety zaczeły sie problemy z moim zdrowiem:( | ||
linki reklamowe | |
~obserwator 109.207.*.* |
A ja polecam i to gorąco ! Po trzecim dniu 3 kg mniej na wadze ! W znacznym stopniu osłabił się efekt sapania po wejsciu na czwarte piętro ( po schodach). A co najważniejsze żadnych negatywnych skutków nie odczuwam. Jedynie mniej zatłuszczonemu sercu łatwiej pracowac. | ||
~kris 10.10.*.* |
Chyba spróbuję :) A przy okazji odradzam test na wirtualny-dietetyk.pl ! Ściema na całego a przepisy z kosmosu. Nazwy produktów o których nawet nie słyszałem i to w takich ilościach, że nie dziwne że się chudnie. Bzdety ściągnięte z Amerykańskich portali dla przygłupów. | ||
~Kalina 31.63.*.* |
Ja byłam na tej diecie dwa miesiące.Zrzuciłam 10kg.Przez ponad dwa lata mimo jedzenia innych posiłków niż w diecie udało mi sie utrzymać wagę.Ale nie oszukujmy się żadna dieta nie będzie skuteczna jeżeli po jej zakończeniu zaczniemy jeść tak jak przed dietą. Jeśli ktoś ma skłonnościi do tycia to niestety chcąc utrzymać daną wagę musi się pilnować.I nie ma co zwalać winy na to że dieta jest do kitu bo to nie ona wkłada nam jedzenie do buzi:) | ||
~sylwia 77.65.*.* |
...jestem na diecie od tygodnia,-3.5kg.mam zamiar tak długo ją stosować aż zgubię 13kg.dam rade...nie chodzę głodna na tej diecie.trzymajcie kciuki. | ||
~Julita 89.231.*.* |
Ekspert ma rację: ta dieta jest szkodliwa i nieefektywna. Spróbowałam i zdecydowanie ODRADZAM. Dobrze jest zastosować ją jednorazowo przed ważną imprezą, żeby lepiej wyglądać i lżej się czuć, ewentualnie potraktować jako tydzień detoksykacji przed właściwym odchudzaniem. Ale żeby naprawdę gubić kilogramy, a nie tylko się WYSUSZAĆ, trzeba ją stosować bardzo długo, a wtedy zaburzamy gospodarkę lipidową organizmu, pozbawiamy go także witamin rozpuszczalnych w tłuszczach. Po tygodniu diety kapuścianej miałam co prawda 3 kilogramy mniej (tylko tyle, bo mój organizm nie zatrzymuje wody, mam niskie ciśnienie, nie mam obrzęków, ani opuchlizn, nie mam też nadwagi, więc nie bardzo było z czego odwadniać), ale w następnym tygodniu już wszystkie wróciły! I jest to dowód na to, że nie wystarczy nie wracać do starych nawyków żywieniowych, żeby utrzymać osiągniętą wagę. Po diecie kapuścianej jadłam jak ptaszek, chodziłam całe dnie głodna, zero słodyczy, malutko tłuszczu, godzina siłowni dziennie, a mimo to przytyłam! A to dlatego, że nie istnieje nic takiego jak "SZYBKIE" diety. Życzę powodzenia i zdrowego rozsądku :) | ||
linki reklamowe | |
~Antoni 83.31.*.* |
Mam 74 lata i otyłość 78kg przy 162 wzrostu. Nadciśnienie przed dietą kapuścianą wynosiło skurczowe 169, rozkurczowe 86, tętno 66. Po tygodniowej diecie waga spadła do 75kg. Ciśnienie 137/79 tętno 69. Po 16 dniach przerwy waga 86kg ciśnienie 166/84/57. Rozpocząłem drugi cykl odchudzania zupą kapuścianą. w drugim dniu kuracji ciśnienie 120/76/73 waga 75kg. No i teraz pomimo opisanych efektów nie wiem czy mogę dalej stosować odchudzanie ze względu na dziwne zachowanie się mojego ciśnienia? Chciałbym schudnąć przynajmniej jeszcze z 5kg, ale nie chcę dopuszczać do nadmiernego spadku ciśnienia, czy ktoś może się wypowiedzieć co dalej robić?. Nie znalazłem na tym forum żadnych wypowiedzi na temat ciśnienia przy tej diecie. Może tego zagadnienia nikt nie sprawdzał. | ||
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |