Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~greate 178.42.*.* |
Zawsze kieruję się trendami podanymi w Fashion Magazine. Te stąd są bardzo zblizone... | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
bo trendy mają to do siebie, że są zbliżone... ;-) | ||
linki reklamowe | |
~foka 89.72.*.* |
Ja też czasem zajrzę do FM, Ale czerpię zeń tylko bardzo ogólne informacje. Np. jaki kolor w danym sezonie dominuje. Albo jaki typ podeszwy jest modny w obuwiu na dany sezon. Ale wielu rzeczy z wybiegów po prostu nie da się zastosować w codziennej modzie. | ||
~greate 83.27.*.* |
iszka- nie, właśnie na niektórych modowych portalach wciska się nam np. jakiś kolor blocking, który był modny na wiosnę. | ||
~foka 89.72.*.* |
to to zestawianie np. różu z pomarańczem?? | ||
~greate 178.42.*.* |
Tak. Choć już na jakimś portalu przeczytałam, ze to zestawienie ostrego koloru z czernią (!!!). | ||
~foka 89.72.*.* |
Ostre z czernią są dla mnie strawne. Róż z czernią, proszę bardzo, pomarańcz z czernią, czemu nie, ale różowy z oranżem? Never! | ||
linki reklamowe | |
~greate 178.42.*.* |
Prawda? Ja też nie mogę tego strawić. Bezguście takie, że aż oczy bolą od patrzenia. | ||
~foka 89.72.*.* |
odszczeknę z lekka ten róż z oranżem. Na sylwestra K. Cichopek miała suknię w tych 2 kolorach i... podobała mi się. Tragedia... upadek... | ||
~greate 83.30.*.* |
Upadek :P. Nie widziałam Cichopki, ale sama na pewno bym nie połaczyła tych 2 kolorów. | ||
| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |