szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick
* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
09:28 07-11-2011 olivia2007
zaczęło się pogarszać od wiosny tego roku, jedyne co się zmieniło to to że wycięliśmy drzewo na podwórku, była to wisienka w pn-zach części, no i małe malowanie w 2 pokojach, poza tym nic :(
2.
17:07 04-11-2011 Włodzimierz Buliński
ech, znowu to logowanie ;-)
3.
17:06 04-11-2011 ~gość
czyli Panie Włodzimierzu jak mam połączyć tamten wykres z obecną gwiazdą panującą żebym wiedziała o co chodzi i jak to zmienić?
Wykres pozostaje bez zmian, jednak w obecnym okresie mamy już inną gwiazdę panującą i ją będziemy najbardziej wspierać.
Od jakiego czasu wasza sytuacja zaczęła się pogarszać i czy wokół domu coś przybyło, ubyło w międzyczasie ?
4.
10:38 04-11-2011 olivia2007
czyli Panie Włodzimierzu jak mam połączyć tamten wykres z obecną gwiazdą panującą żebym wiedziała o co chodzi i jak to zmienić?
5.
09:24 03-11-2011 Włodzimierz Buliński
a ja trochę z innej beczki :) dom był zbudowany w 1990 roku i tak też policzyłam wędrującą gwiazdę. dom jest skierowany S1 a osadzony N1 i posiada(ł?) podwójną gwiazdę panującą w skierowaniu, ale w FS dla żółtodz. pisze że w 2004 wykres ten stał się nieaktualny ponieważ gwiazdą panującą jest teraz 8. więc jaki wykres jest teraz aktualny? zrobić taki sam wykres tylko zaczynając od 8 w środku? proszę o poradę bo nasza sytuacja finansowa pogarsza się z każdym miesiącem :(
Witaj Olivio,
wykres, który zrobiłaś jest jak najbardziej aktualny, tylko poprzednio panujące energie straciły swoją moc i teraz rządzą inne energie.
W tej chwili są po prostu inne priorytety i na nich trzeba się skupić aby osiągnąć dla siebie jak najlepsze rezultaty.
to wyżej to ja (problemy z logowaniem) ;-)
6.
09:21 03-11-2011 ~gość
a ja trochę z innej beczki :) dom był zbudowany w 1990 roku i tak też policzyłam wędrującą gwiazdę. dom jest skierowany S1 a osadzony N1 i posiada(ł?) podwójną gwiazdę panującą w skierowaniu, ale w FS dla żółtodz. pisze że w 2004 wykres ten stał się nieaktualny ponieważ gwiazdą panującą jest teraz 8. więc jaki wykres jest teraz aktualny? zrobić taki sam wykres tylko zaczynając od 8 w środku? proszę o poradę bo nasza sytuacja finansowa pogarsza się z każdym miesiącem :(
Witaj Olivio,
wykres, który zrobiłaś jest jak najbardziej aktualny, tylko poprzednio panujące energie straciły swoją moc i teraz rządzą inne energie.
W tej chwili są po prostu inne priorytety i na nich trzeba się skupić aby osiągnąć dla siebie jak najlepsze rezultaty.
7.
10:35 02-11-2011 olivia2007
8.
20:22 09-03-2010 Włodzimierz Buliński
Nie ma co zwracać uwagi na takie osoby, bo po wypowiedzi widać ogromną trudność w wyrażaniu swojego zdania, zresztą brak tu logiki oraz podstawowych zasad gramatyki, wiec co taki człowiek ma wiedzieć o Feng Shui.
9.
17:27 09-03-2010 szymon.supnik
Nie rozumiem po co od razu taka agresja. Jeżeli komuś się nie podoba artykuł przecież nie musi go czytac. Ale żeby od razu obrażac ludzi, to naprawdę dziwne i nie na poziomie. Forum jest po to, żeby dyskutowac na interesujące tematy, a nie po to by się kłócic :(
10.
22:05 07-03-2010 ~gość
widać po słownictwie że kolega w szkoły nie lubił ;-)