Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~xxxxx 178.214.*.* |
Mój chomik wygląda ja martwy, ale oddycha, po pierwszych próbach ogrzania zaczął poruszać rączkami i nóżkami jakby niedługo zamierzał wstać, i nagle tak jakby się zmęczył, i znów nieruchomo ''śpi'', próbuję go ogrzać cały czas, ale to na marne, już 2 godziny to trwa, a nieruchomo leży od około 5, lecz wcześniej nie było mnie w domu i nie mogłam interweniować, chomik na pewno nie zdechł, bo cały czas oddycha i co jakiś czas się poruszy, co mu dolega i jak mu pomóc? PROSZĘ O POMOC | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Lusia 192.168.*.* |
Czasami to ręce opadają. Najrozsądniej będzie jak zapakujesz do klatki chomika i zabierzesz go do weterynarza. Z pewnością on pomoże twojemu gryzoniowi. | ||
linki reklamowe | |
To prawda, chyba najlepszym rozwiązaniem będzie weterynarz. A w jakim wieku jest twój chomik? A może coś zjadł? A może ma coś z serduchem? Nie chce Cię martwić, ale czytając Twoją wypowiedź przypomina mi się mój chomik. Jednego dnia fikał po klatce jak zwykle, następnego ledwo chodził, wręcz się czołgał przewracając się na boki. Po kliku godzinach zmarł. Idź z nim do lekarza, Ty nie potrafisz mu pomóc, zwierzak się męczy. Weterynarz z pewnością coś zaradzi. Pozdrawiam i powodzenia! | |||
może chomik ma jakiś problem neurologiczny. koniecznie do weterynarza i najlepiej takiego od gryzoni. | |||
Każde zwierzątko,które nie jest zdrowe, zachowuje się inaczej niż zwykle.Od razu mozna to wyczuć,nawet i u chomika.Może coś zjadł niestosownego.Żeby się dowiedzieć,czy wszystko jest okey,musisz niestety mimo mrozu iść z nim do weterynarza. | |||
linki reklamowe | |

| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |