1
Przejdź do strony:
» Czy wiesz jak rozpoznać, że chomik jest chory?
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Być kobietą
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~xxxxx
178.214.*.*

20:00 24-01-2012
Mój chomik wygląda ja martwy, ale oddycha, po pierwszych próbach ogrzania zaczął poruszać rączkami i nóżkami jakby niedługo zamierzał wstać, i nagle tak jakby się zmęczył, i znów nieruchomo ''śpi'', próbuję go ogrzać cały czas, ale to na marne, już 2 godziny to trwa, a nieruchomo leży od około 5, lecz wcześniej nie było mnie w domu i nie mogłam interweniować, chomik na pewno nie zdechł, bo cały czas oddycha i co jakiś czas się poruszy, co mu dolega i jak mu pomóc? PROSZĘ O POMOC
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~Lusia
192.168.*.*

12:08 25-01-2012
Czasami to ręce opadają. Najrozsądniej będzie jak zapakujesz do klatki chomika i zabierzesz go do weterynarza. Z pewnością on pomoże twojemu gryzoniowi.
odpowiedz

linki
reklamowe

12:15 25-01-2012
To prawda, chyba najlepszym rozwiązaniem będzie weterynarz. A w jakim wieku jest twój chomik? A może coś zjadł? A może ma coś z serduchem? Nie chce Cię martwić, ale czytając Twoją wypowiedź przypomina mi się mój chomik. Jednego dnia fikał po klatce jak zwykle, następnego ledwo chodził, wręcz się czołgał przewracając się na boki. Po kliku godzinach zmarł. Idź z nim do lekarza, Ty nie potrafisz mu pomóc, zwierzak się męczy. Weterynarz z pewnością coś zaradzi. Pozdrawiam i powodzenia!
odpowiedz

14:11 25-01-2012
może chomik ma jakiś problem neurologiczny. koniecznie do weterynarza i najlepiej takiego od gryzoni.
odpowiedz

13:24 02-02-2012
Każde zwierzątko,które nie jest zdrowe, zachowuje się inaczej niż zwykle.Od razu mozna to wyczuć,nawet i u chomika.Może coś zjadł niestosownego.Żeby się dowiedzieć,czy wszystko jest okey,musisz niestety mimo mrozu iść z nim do weterynarza.
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forum