Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

~justynkao100 83.14.*.* |
A Zosia? takie piękne imię dla dziewczynki. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~kowalska 65.13.*.* |
No pewno, ze Zosia piekne imie i do niej Antek; tak ma klasa srednia mieszczanska. Natomiast srednia drobnomieszczanska "szczytuje" z Oliwierem i Nikola. Klasa robotnicza jedzie z Andzelika, Kewinem lub Denisem. | ||
linki reklamowe | |
~kowalska 65.13.*.* |
a klasa wyzsza mieszczanska ma Bronislawe, Jozefine, Tadeusza i Stanislawa. | ||
~gość 188.47.*.* |
FAbian to bardzo ładne imię | ||
~KRZYCHU 194.63.*.* |
Ja mam córcię 3,5 roczku,która ma na imię ZOSIA,bo mi i mojej żonie się to imię podoba. | ||
~KRZYCHU 194.63.*.* |
To ja jadę w średnio-mieszczańskiej z ZOSIĄ i niech tak zostanie! | ||
~Zosieńka 192.168.*.* |
ja mam na imie Zosia. mam 24 lata wiec moi rodzice wybrali dla mnie niezbyt popularne wtedy imie. teraz jest ono coraz czesciej nadawane:)mi ono sie bardzo podoba:) | ||
linki reklamowe | |
~gość 77.113.*.* |
Ja mam 17 lat i na imie Klaudia. Zauważyłam, że teraz jest coraz bardziej rozpowszechnione to imie. W mojej klasie nie mam żadnej Klaudii ale za to mój brat ( 10 lat) ma ich aż 5.... | ||
~Arti 83.24.*.* |
A ja mysle o imieniu dla dziewczynki nie ze wzgledu na popularnosc, mode ale zwyczajnie pasujacym do nazwiska oraz uniwersalnosci w UE zeby bylo latwe do wymowienia w kazdym jezyku i nie mialo znakow diakrytycznych. | ||

| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |