Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~gość 180.210.*.* |
a ja jakoś nie dostalam w ciąży 100 % wynagrodzenia i nie wiem dlaczego? zawsze mniej było. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Moni36 41.190.*.* |
Bo to jest 100 proc od podstawy wynagrodzenia rozumiesz? przeczytaj zresztą dobrze i oblicz sobie na kalkulatorze a zobaczysz że wszystko jest ok. | ||
linki reklamowe | |
~Boska_J 192.168.*.* |
Polecam kalkulator chorobowego http://wieszjak.pl/narzedzia/kalkulatory/92,kalkulator-zarobkow-podczas-choroby.html | ||
~Karolina 77.65.*.* |
Witam, mam pytanie.Otóż zaszłam w ciąże między 6 a 8 tyg.chodziłam do pracy, niestety dzień przed wizytą u lekarza w pracy zaczęłam krwawić, udałam sie na pogotowie, tam podczas badania ginekologicznego poroniłam.Miałam 2-tygodnie zwolnienia lekarskiego.Czy ta sytuacja zalicza się do choroby w czasie ciąży? i czy przysługuje mi 100% wynagrodzenia chorobowego? proszę o pomoc | ||
~gość 95.49.*.* |
Jeśli poszłaś na zwolnienie po poronieniu czyli nie byłaś już w ciąży będzie to traktowane jako zwykłe chorobowe a więc dostaniesz 80 % wynagrodzenia. Gdybyś poszła na zwolnienie będąc w ciąży i wtedy poroniła to 100 proc. | ||
a jaki masz kod na zwolnieniu? B? Bo jak B to jestes w ciąży wiec 100 proc. jeśli inny to niestety 80 proc. Bardzo mi przykro że się tak stało. Niestety prawo jest bezduszne i nie przewiduje dla kobiet po poronieniu żadnych ulg:((( | |||
~KOLOS 174.137.*.* |
Dokładnie, sprawdź literę kodu. Ale wydaje mi się, że to będzie traktowane jako zwykłe chorobowe bo idąc na zwolnienie nie byłaś już w ciąży. Eh to prawo poje...ne:/ | ||
linki reklamowe | |

| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |