Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~Sandra S. 80.55.*.* |
Jestem kobietką, która ma pracę siedzącą - biurową i niewiele ma ruchu w trakcie dnia. Jak się zapewne domyślacie, skutkiem takiego życia zawodowego są różne przypadłości zdrowotne. W moim przypadku jest to problem z krążeniem, co wiąże się z żylakami i problem z kręgosłupem. Niejednokrotnie po całym dniu doskwiera mi silny ból barku, szyi lub po prostu krzyża. Zastanawiałam się co można z tym zrobić. Zapisałam się na odpłatne, prywatne masaże i jakąś małą rehabilitację z doskoku. Ostatnio w rozmowie z przyjaciółką dowiedziałam się, że istnieje możliwość połączenia zabiegów z pobytem w jakimś miłym miejscu. To chyba turnusy rehabilitacyjne... Idzie wiosna i tak myślę sobie, gdzie na majówkę? Słysząc takie informacje pomyślałam sobie, że może spędziłabym Wielkanoc nad morzem, razem z mężem. Podreperowałabym własne zdrowie i jednocześnie odpoczęła z bliską mi osobą. Pytanie tylko gdzie jechać? Może ktoś z Was wie bo korzystał? Jakieś rady? Byłabym zobowiązana... Sama na dzień dzisiejszy doszukałam się czegoś takiego http://www.patrona.pl/osrodek-rehabilitacyjny-DabkiBobolin-2-0 .. Sama nie wiem... Co wy na to? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| Katalog ciuchów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |