Mojej mamie snila sie klepsydra na kosciele z moim imieniem i nazwiskiem. - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
13:05 17-03-2010  ~gosc
Ten sen moze oznaczac twoja smierc ale duchowa. Nie wiem czy zrozumiesz co ci napisze ale postaram sie okreslic to bardzo prosto: mozliwe ze sen ten dal tobie i twojej mamie Bog w ktorym pokazuje czesc twego zycia w ktorym panuje duchowa smierc to znaczy brak prawdziwego bozego zycia w tobie a to oznacza brak prawdziwego szczescia, prawdziwego pokoju, prawdziwej milosci, prawdziwego zycia. Mysle ze Bog bardzo cie kocha i chce ciebie do siebie pociagnac, chce ci dac wspaniale nowe zycie te prawdziwe oparte na prawdzie i Jego milosci w jakims nieokreslonym czasie twojego zycia. Jesli kiedys Bog zaproponuje ci nowe zycie z nim to dam ci dobra rade-przyjmij Jego propozycje. Pozdrawiam cie i zycze powodzenia.
2.
21:31 15-03-2010  ~Lukas
Moja mama miala sen ze widziala na kosciele klepsydre o zmarlym.Info o zmarlym dotyczylo mnie:) Przyznam ze mi raz tez sie znila wlasna smierc,jak procesja idzie z trumna a ja stoje i sie gapie...
Co to moze oznaczac??zwlaszcza ta klepsydra

Niezbędnik »

Katalog ciuchówKalkulator BMI
Trendy 2012Dopasuj fryzurę
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forum
Ekspert wieszjak.pl

mgr inż. Joanna Tomczewska

Technolog żywności, dietetyk.
Zostań naszym ekspertem
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika