Zadaj pytanie na forumZostań naszym ekspertem
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Wieszjak.pl Panorama Firm |

Też myślę,że imię dla dziecka należy bardzo przemyśleć myśląc o przyszłości tego dziecka.
Moi rodzic nadali imię mojemu bratu po Naszym dziadku, a mianowicie imię to HERBERT. Dzieciaki na podwórku różnie reagowały na to imię, zwykle śmiechem. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Zgadzam się. Mój kuzyn ma na imię Mieszko, co zawsze było dla niego wielką przeszkodą w kontaktach z rówieśnikami. Oryginalność oryginalnością, a trochę zdrowego rozsądku u rodziców by się przydało. | ||
linki reklamowe | |
~gość 193.33.*.* |
hm a mnie sie podoba imie olivier ihihi | ||
~aga 83.26.*.* |
Mieszko to ładne imie.osobiscie znam jednego ,fajny z niego facet:)) to imie do niego pasuje.to zalezy od człowieka czy akceptuje siebie i swoje imie. | ||
~Ula 120.28.*.* |
Ja znam rodzinę w której dzieci sie nazywają Jaromira, Świętopełek i Lubomir. Moim zdaniem rodzice pokrzywdzili dzieciaki. Nie widzę sensu w nadawaniu takich imion. Ja kierowałam się czterema rzeczami przy wyborze imienia dla syna:
1. brzmieniem
2. tym, jakie są zdrobnienia - czy nadaje się dla dziecka jak i potem w życiu dorosłym
3. czy i jak mi się z kimś kojarzy
4. tak w sumie dla zabawy sprawdziłam, co oznaczają moje typy, można to sprawdzić np. tutaj
http://www.feretti.pl/imiona-chlopcow.html
http://www.feretti.pl/imiona-dziweczynek.html
I tak padło na Antoni :-) | ||
~ania 212.76.*.* |
Feretti - znam doskonale od pewnego czasu testuje ich posciel dla maluszków.Swietna, mieciutka i co wazne pościel zawiera tkanine która nie dopuszcza do rozwoju bakterii. | ||
~gość 83.31.*.* |
jak to nie dopuszcza?? a oddycha chociaż? to co to za tkanina ?
weszłam na te stronkę i sprawdziłam mojego Szymona!! jako rodzice spisaliśmy sie dziecko nie będzie płakało ;) | ||
linki reklamowe | |
~Agnieszka 88.199.*.* |
Ja spodziewam sie dziewczynki i jak narazie podoba mi sie imię Zuzanna,polski ładne.Dla chopca myślałam o umieniu Oliwer.A co wy myślicie o tych imionach? | ||
~aneta 77.115.*.* |
śliczne imiona zuzia piękne gratuluje wyboru | ||
~d 83.10.*.* |
| ||
| Newsletter Moda i Uroda - zamów | Kalkulator BMI |
| Trendy 2011/2012 | Dopasuj fryzurę |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |