Wieszjak.pl
Panorama Firm
 Moda i urodaUroczystościDzieckoByć kobietąEzoterykaZdrowieDietyKuchniaNarzędziaForum
Przejdź do strony:
» Jak wybrać imię dla dziecka
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Uroczystości
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

10:34 10-02-2009
Też myślę,że imię dla dziecka należy bardzo przemyśleć myśląc o przyszłości tego dziecka. Moi rodzic nadali imię mojemu bratu po Naszym dziadku, a mianowicie imię to HERBERT. Dzieciaki na podwórku różnie reagowały na to imię, zwykle śmiechem.
  zgłoś naruszenie regulaminu

08:49 12-02-2009
Zgadzam się. Mój kuzyn ma na imię Mieszko, co zawsze było dla niego wielką przeszkodą w kontaktach z rówieśnikami. Oryginalność oryginalnością, a trochę zdrowego rozsądku u rodziców by się przydało.

linki
reklamowe

~gość
193.33.*.*

18:05 03-03-2009
hm a mnie sie podoba imie olivier ihihi
~aga
83.26.*.*

17:46 04-03-2009
Mieszko to ładne imie.osobiscie znam jednego ,fajny z niego facet:)) to imie do niego pasuje.to zalezy od człowieka czy akceptuje siebie i swoje imie.
~Ula
120.28.*.*

21:30 04-03-2009
Ja znam rodzinę w której dzieci sie nazywają Jaromira, Świętopełek i Lubomir. Moim zdaniem rodzice pokrzywdzili dzieciaki. Nie widzę sensu w nadawaniu takich imion. Ja kierowałam się czterema rzeczami przy wyborze imienia dla syna: 1. brzmieniem 2. tym, jakie są zdrobnienia - czy nadaje się dla dziecka jak i potem w życiu dorosłym 3. czy i jak mi się z kimś kojarzy 4. tak w sumie dla zabawy sprawdziłam, co oznaczają moje typy, można to sprawdzić np. tutaj http://www.feretti.pl/imiona-chlopcow.html http://www.feretti.pl/imiona-dziweczynek.html I tak padło na Antoni :-)
~ania
212.76.*.*

15:49 06-03-2009
Feretti - znam doskonale od pewnego czasu testuje ich posciel dla maluszków.Swietna, mieciutka i co wazne pościel zawiera tkanine która nie dopuszcza do rozwoju bakterii.
~gość
83.31.*.*

20:23 06-03-2009
jak to nie dopuszcza?? a oddycha chociaż? to co to za tkanina ? weszłam na te stronkę i sprawdziłam mojego Szymona!! jako rodzice spisaliśmy sie dziecko nie będzie płakało ;)

linki
reklamowe

~Agnieszka
88.199.*.*

22:46 07-03-2009
Ja spodziewam sie dziewczynki i jak narazie podoba mi sie imię Zuzanna,polski ładne.Dla chopca myślałam o umieniu Oliwer.A co wy myślicie o tych imionach?
~aneta
77.115.*.*

21:15 08-03-2009
śliczne imiona zuzia piękne gratuluje wyboru
~d
83.10.*.*

22:04 14-03-2009
Treść posta została usunięta ze względu na naruszenie regulaminu

Przejdź do strony:

Niezbędnik »